Jump to content

Narušavanje javnog reda


Marko is ...

Preporučene objave

Desilo se slijedeće,prije misec dana priveden sam u pp.zbog narušavanja javnog reda u alkohoholiziranom stanju jer sam vikao na cesti; da neće nitko spavati i da nabijem sve ljude na k..alko test sam odbio krv mi nije vađena.Proveo noć u pritvoru.!!Danas već dolazi presuda sa suda bez rasprave?? i moram platiti 1000 kn.Zapisnik o alko testu nepostoji,koliko sam alkohola imao nezna se.Istina je bio sam kod prijatelja i popili smo i vikao sam na cesti.Znaci nigdi se ne spominje nikakvo nasilničko ponašanje.Imam rok 8 dana na žalbu.Žalit ću se samo triban smijernice.Puno hvala na odgovoru.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moguće da forumaš nije čitao detaljno ono što slijedi nakon izreke kazne gdje piše da se odbija spavanje u policiji i priznaje plaćanje dvije trećine. Jer tisuću kuna sa uračunatim spavanjem od 300 kuna znači da je kazna bila 1300kn, što je i po šestici koja propisuje 350 DEM kao maksimim više od maksimima, koji iznosi, ako se ne varam 1150kn. Zato pretpostavljam da je prijavljen za šesticu, a u izreci piše tisuću kuna, a ispod da se odbija zatvor i priznaje 2/3. Ovisno o tome i koji je sud u pitanju, odnosno o opterećenosti. Ali ne vjerujem u takve kardinalne pogreške. Kad bismo vidjeli presudu, znali bi. Pa nek.forumaš ubaci:)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija