Jump to content
Marko is ...

Narušavanje javnog reda

Preporučene objave

Desilo se slijedeće,prije misec dana priveden sam u pp.zbog narušavanja javnog reda u alkohoholiziranom stanju jer sam vikao na cesti; da neće nitko spavati i da nabijem sve ljude na k..alko test sam odbio krv mi nije vađena.Proveo noć u pritvoru.!!Danas već dolazi presuda sa suda bez rasprave?? i moram platiti 1000 kn.Zapisnik o alko testu nepostoji,koliko sam alkohola imao nezna se.Istina je bio sam kod prijatelja i popili smo i vikao sam na cesti.Znaci nigdi se ne spominje nikakvo nasilničko ponašanje.Imam rok 8 dana na žalbu.Žalit ću se samo triban smijernice.Puno hvala na odgovoru.

 

 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Vjerojatno čl. 6. Vjerojatno su vam neuspješno dostavljani pozivi na sud, a u obrazloženju piše da vaša prisutnost nije bila nužna za donošenje pravilne i zakonite odluke. Uploadajte nam presudu

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Moguće da forumaš nije čitao detaljno ono što slijedi nakon izreke kazne gdje piše da se odbija spavanje u policiji i priznaje plaćanje dvije trećine. Jer tisuću kuna sa uračunatim spavanjem od 300 kuna znači da je kazna bila 1300kn, što je i po šestici koja propisuje 350 DEM kao maksimim više od maksimima, koji iznosi, ako se ne varam 1150kn. Zato pretpostavljam da je prijavljen za šesticu, a u izreci piše tisuću kuna, a ispod da se odbija zatvor i priznaje 2/3. Ovisno o tome i koji je sud u pitanju, odnosno o opterećenosti. Ali ne vjerujem u takve kardinalne pogreške. Kad bismo vidjeli presudu, znali bi. Pa nek.forumaš ubaci:)

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×