Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

cyberspace

Steta u zgradi- tko snosi troskove?

Preporučene objave

Vlasnik sam stana u kojemu vec dulje vrijeme ne zivim, stan je prazan. Kanalizacija zgrade se je zacepila I treba kvar popraviti. Za to trebam isto kao I ostali stanari koji tamo zive platiti isti dio troskova. Dali je u redu da se taj trosak raspodjeljuje na sve vlasnike bez obzira dali su oni doprinijeli nastaloj steti? Zasto se taj trosak ne bi pokrio iz pricuve?

Imate li kakav savjet? Hvala

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ovaj popravak bi se trebao financirati iz sredstava zajedničke pričuve, jer je ona upravo namjenski vezana za pokriće ovakvih troškova. Opet na ovakav način sudjeluju svi suvlasnici, jer su svi dužni plaćati zajedničku pričuvu. Sad je ovdje kod Vas pitanje, kako predstavnik stanara i upravitelj objašnjavaju da morate uz pričuvu plaćati i ovaj popravak? Možda je situacija da sredstva pričuve nisu dostatna za pokriće troška koji je hitan?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×