Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

damodar108

TRAŽBINA SOCIJALNE POMOĆI, ZA KORIST REPUBLIKE HRVATSKE

Preporučene objave

Poštovani,

moj brat vlasnik je 1/3 privatne kuće na koju je stupila Tražbina socijalne pomoći u korist RH. Moj brat prima soc. pomoć oko 15 godina. Pretpostavljam da bi se država trebala namiriti ako bi došlo do prodaje cijele kuće ali zanima me točno koliki bi dug treba biti. Da li dug iznosi iznos koji je moj brat primio od samog početka primanja soc. pomoći tj.za sivh 15 godina, ili samo za onaj period od kada je stupio na snagu taj zakon koji nalaže povrat novca, a to je mislim bilo prije oko 4 godine.

 

Hvala

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Premalo podataka da bi dobili konkretan odgovor. Sve ovisi o sadržaju rješenja. Jeste li možda pokušali kontaktirati centar za socijalnu skrb, te ih zatražiti koliki je iznos potraživanja, s obzirom da postoji mogućnosti podmirenja odnosno mirnog rješavanja spora.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×