Jump to content
sale12

Zamjenski stan gradski

Preporučene objave

:majstor:

Poštovanje. Imam jedno pitanje vezano za zamjenski stan. Jučer je gospođa potpisala novi ugovor o zamjenskom stanu dobila je ključeve  i ugovor. Pitanje pitanje. Da li ako je gospođa potpisala novi ugovor o zamjenskom stanu da li onaj prethodni stari ugovor još vrijedi ili ne za stari stan? I kada je rok kad mora iseliti u drugi stan? Ako znate odgovor napišite hvala.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Poštovanje

Jedno pitanje.

Jedni susjedi iz dvorišnoj stana su 14.studenog potpisali novi ugovor o zamjenskom stanu
i službeno im kreče ugovor  od 1.12. ove godine. Dali kada su potpisali novi ugovor 14.studenog dali im vrijedi stari ugovor ili ne?

i drugo pitanje, ukoliko ne odu 1.12. ove godine kad im i službeno kreće dali ih ima pravo otjerati grad u drugi stan? Pošto je stari van snage?

Može hitan upit

Hvala
 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ovisi do kada vrijedi stari ugovor i je li te kako povezan s novim. Za nešto konkretnije valjalo bi imati uvid u jedan i drugi..

Natjerati ih (doslovno) da idu u drugi stan ne vidim po kojoj bi to osnovi učinili, no ukoliko stari ugovor gubi svoje svojstvo s 1.12. na bilo koji način, mogu pokrenuti tužbu za iseljenje što donosi dodatnu komplikaciju najmoprimcu.  

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Poštovanje

Zanima jedna informacija vezano za zamjenski stan.

Susjedi iz dvorišta dobili su zamjenski stan i potpisali su ugovor 14 studenog ove godine. Bio je dogovor da isele prvog prosinca 2018. Zvali smo ponovo grad i dali su im do kraja ove godine da iseli. One su i dalje tu a dobili su stan i imaju ugovor o stanu i ključeve. Stari ugovor van snage i novi je poceo od 14. Studenog ove godine. Mene zanima što tu treba napraviti? Dali ih grad mora deložirati u drugi zamjenski stan? I što dalje napraviti?  Kome se još obratiti za ovaj problem i što se tu još moram poduzeti. Rok je istekao 31.12. 2018 godine. Moli vas za vas savjet što napraviti i kome se obratiti i što je gradu duznost napraviti? Može odgovor.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×