Jump to content

Zamjenski stan gradski


sale12

Preporučene objave

:majstor:

Poštovanje. Imam jedno pitanje vezano za zamjenski stan. Jučer je gospođa potpisala novi ugovor o zamjenskom stanu dobila je ključeve  i ugovor. Pitanje pitanje. Da li ako je gospođa potpisala novi ugovor o zamjenskom stanu da li onaj prethodni stari ugovor još vrijedi ili ne za stari stan? I kada je rok kad mora iseliti u drugi stan? Ako znate odgovor napišite hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Poštovanje

Jedno pitanje.

Jedni susjedi iz dvorišnoj stana su 14.studenog potpisali novi ugovor o zamjenskom stanu
i službeno im kreče ugovor  od 1.12. ove godine. Dali kada su potpisali novi ugovor 14.studenog dali im vrijedi stari ugovor ili ne?

i drugo pitanje, ukoliko ne odu 1.12. ove godine kad im i službeno kreće dali ih ima pravo otjerati grad u drugi stan? Pošto je stari van snage?

Može hitan upit

Hvala
 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovisi do kada vrijedi stari ugovor i je li te kako povezan s novim. Za nešto konkretnije valjalo bi imati uvid u jedan i drugi..

Natjerati ih (doslovno) da idu u drugi stan ne vidim po kojoj bi to osnovi učinili, no ukoliko stari ugovor gubi svoje svojstvo s 1.12. na bilo koji način, mogu pokrenuti tužbu za iseljenje što donosi dodatnu komplikaciju najmoprimcu.  

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Poštovanje

Zanima jedna informacija vezano za zamjenski stan.

Susjedi iz dvorišta dobili su zamjenski stan i potpisali su ugovor 14 studenog ove godine. Bio je dogovor da isele prvog prosinca 2018. Zvali smo ponovo grad i dali su im do kraja ove godine da iseli. One su i dalje tu a dobili su stan i imaju ugovor o stanu i ključeve. Stari ugovor van snage i novi je poceo od 14. Studenog ove godine. Mene zanima što tu treba napraviti? Dali ih grad mora deložirati u drugi zamjenski stan? I što dalje napraviti?  Kome se još obratiti za ovaj problem i što se tu još moram poduzeti. Rok je istekao 31.12. 2018 godine. Moli vas za vas savjet što napraviti i kome se obratiti i što je gradu duznost napraviti? Može odgovor.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija