Jump to content

Pregled torbice


Kaya1999

Preporučene objave

Postovanje

Zanima me da li voditeljica u trgovini gdje radim ima pravo meni pregledavati ,tj gledati u torbicu svaki dan nakon radnog vremena ?  Ona to trazi i kaze da ima pravo na to, isto tako nekim curama gleda,a nekima ne.. Naravno,nikakvog incidenta bilo nije,nego ona to tako zeli,a ja sam to odmah odbila.Na pocetku nisam bila upozorena na takve stvari.

Ja sam trenutno na probnom roku i planiram otici sa toga posla jer je previse nategnuta situacija (tenzije,zavirivanje u torbice,dizanje tonova,promjene smjena kako se kome hoce itd),i iskreno nebi odradila tamo otkazni rok od 7 dana,pa me zanima isto tako dali mozda moze biti kakvih posljedica i kako da ga izbjegnem ?

Hvala :)

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako je to u skladu s opravdanom poslovnom politikom poslodavca i radnim procesima, pregledavanje je moguće, mada ako nema opravdanja za to, zadiranje u osobne stvari nije primjereno (nemam nikakvo zakonsko uporište za ovo, moram priznati, nisam susrela ranije ovakvu situaciju).

Ako ne dođete na radno mjesto u sedmodnevnom otkaznom roku, poslodavac Vas ne može natjerati da dođete, ali Vam može dati izvanredni otkaz i odmah Vas odjaviti, mislim da je to najgora posljedica koja Vam se može dogoditi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija