Jump to content

Kaznena prijava


Ivona dujic

Preporučene objave

Pozdrav.. Situacija je sljedeća.. Djelimo ulaz i dvorište sa ljudima od kojih je kupljeno zemljište  prije 30 godina.. Jedan od tih sinova je psihicki bolesna osoba koja nas napada werbalno i fizicki.. Policija je rekla da nemoze nista u wezi toga.. Bili smo na sudu.. Dobio je novcanu kaznu samo.. Obzirom da imam troje djece bojim se da im se nešto ne dogodi i nemogu ih pustit u dvoriste.. Pitanje moje je kome se obratit u wezi te situacije.. On ima mogucnost da naprawi poseban ulaz i izlaz, ali ne zeli. Sve sam to izrekla na sudu ali međutim nista opet se nije desilo osim novcane kazne. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 8 minuta, Ruby_Danderfluff je napisao:

A kako izgleda nekretnina, čije je dvorište, kako to da se susrećete u dvorištu?

Svekar je kupio prije 30godina od njih zemljiste di je naprawio kucu.. Dogoworili su se da ce dworiste i izlaz na glawnu cestu bit zajedničko.. Bez obzira sta piše na vlasnickom listu mora postojat neko riješenje da se njemu zabrani prolaz i da naprawi si drugi izlaz za koji ima mogucnosti. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 1 minutu, Ruby_Danderfluff je napisao:

To ćete vjerojatno morati ishoditi kroz odredbe Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima, kroz tužbu za smetanje posjeda, kroz zabranu prolaska, no radi se o građanskopravnom pitanju, a ne kaznenom ili prekršajnom, gdje policija nema niti ovlasti niti mogućnosti intervenirati i miriti vas.

Odakle krenut prvo? Obzirom da su djeca mala tu koju nemogu pustit u dvoriste radi njega, jer on ne bira koga ce napast mene je kao trudnicu fizicki napao sva sreća dobro sam zavrsila.. Dakle mora se sto prije nesto poduzeti,, jer on je opasan i u stanju napravit svasta. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 5 minuta, Ruby_Danderfluff je napisao:

A zašto vas on napada, koje razloge navodi? Radi li se zaista o dijagnozi psihičke bolesti? 

Ja neznam dali on ima dijagnozu da je psihicki nestabilan, ja do tih podataka nemogu doci. On se verbalno nezna izražavat to sam cula i na sudu, on zivi jos u vrijeme Tita stalno njega spominje i nekakwi kriminalitet sta nema veze sa vezom sa njim se nemoze razgovarati. Nas napada kada auto stoji u dvorištu da on nemoze prolazit sta nije istina to smo i na sudu dokazali, mog oca je fizički napao kada je dosao po unuka jer se stao u dvorište sa autom, jer nemoze auto ostavit nasred glavne ceste, s tim da kada je auto u dvoristu normalno se može prolazit nikome ne smeta. Njemu je pod normalno da napada i prijeti se bilo kome s tim da je otac djete malo drzao kada ga je ovaj napao. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija