Jump to content

Učinjena šteta u noćnom klubu!!!!


Mermaid020

Preporučene objave

Poštovani, možda ova tema i nije najprikladnija za forum no u ovakvim trenucima čovjek će se uvijek prvo osloniti upravo na pravo, koje nam za to i služi. 

Djevojka sam,21 god, rijetko izlazim.Sinoć nakon dosta vremena popijem koju čašu više u jednom klubu, uđem u wc i razbijem zaštitu oko sijalice na plafonu. Svjetlo je i dalje funkcioniralo kao da se ništa nije dogodilo, dakle da nije bilo stakla na podu nitko to ne bi ni skužio.Šteta u iznosu jedne staklene plafonjerkice. Nitko to nije vidio osim mene i jedne prijateljice koja je tad bila samnom unutra.Nadalje, prilikom izlaska iz dotičnog kluba, ćelavi, nabijeni i agresivni zaštitar me hvata ispod ruke i izvodi van pred ocima svih gostiju, prisiljava me da izvadim osobnu iskaznicu iz torbe ‘ili će on’ , slika moje podatke i ni 5 ni 6 mi govori kako ću naknaditi štetu sama i da za mene vise nema pristupa u famozni klub. Zanima me mogu li tužiti zaštitara zbog neugodnosti i pristupa koji je napravio zbog štete od 70 kn, dok po ostalim mjestima ljudi razvaljuju vrata i umivaonike pa ih nitko ne progoni i javno ne izvlači van kao zadnje budale.I mogu li ih tužiti ako imaju kamere u wcu? Jer drugacije nisu mogli saznati da sam ja. Opet kažem ne radi se o novcu već o sramoti koju je zaštitar priredio curi koja se normalno ponašala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nisi se normalno ponašala ako si razbijala, a mogao te je i izvesti van i uzeti ti podatke (teško da su se bez ikakve veze okomili baš na tebe). Mogli su te i prijaviti policiji za oštećenje i podnijeti prijedlog za kazneni progon. Da je policija došla, mogla si i prespavati kod njih, s obzirom da si bila pijana...

Uglavnom, moglo je biti svašta, a s obzirom na to kako je završilo, najvjerojatnije neće biti ništa (da su oni mislili prijaviti, zvali bi policiju), osim što nemoj neko vrijeme ići u taj klub.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija