Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Nitro099

Postavljanje fasade

Preporučene objave

Pozdrav,

Zanima me dali netko ima iskustva i zna kako bih postavio fasadu (stiropor) na zid (zid konstantno skuplja vlagu, pogotovo za hladnijih dana te se stvaraju fleke i gljivice) moga stana do kojeg ne mogu doći jer je susjed zatvorio terasu sa koje jedino imam pristup tome zidu. Dodatni problem je što susjed u biti i nije vlasnik toga stana a stvarni vlasnik je u inozemstvu.

Unaprijed hvala

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Pretpostavljam da biste mogli tužiti vlasnika susjednog stana da je dužan trpjeti da postavite fasadu, no vjerujem da bi prije toga bilo bolje kontaktirati pravog vlasnika stana u inozemstvu da intervenira, jer bi tužba trebala biti usmjerena prema njemu.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Budući da pravi vlasnik stana ne može intervenirati jer se ne smije vratiti u HR i nema pravnog zastupnika a korisnik nije odgovoran za stvari koje bespravno radi ja jedino, pravno gledajući mogu trpjeti štetu i pokušati tužiti korisnika stana za nastalu štetu ili i u tom slučaju tužba ide samo prema pravom vlasniku stana?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×