Jump to content

Sporan racun za vodu,prikazana potrosnja koja ne postoji


drago40

Preporučene objave

Prije osam god. smo poceli graditi kucu prikljucili se na gradsku vodovodnu mrezu,samo je postavljen sat u sahti,kuca nije useljena. Sve vrijeme uredno placamo pausalni dio. Zivimo u drugom mjestu,prije par dana stize nam racun za 12mj. i ocitanje po kojem smo potrosili 53m3 za tri mjeseca. Nitko nije trosio vodu tako da je to nemoguce. Isti dan kada su vrsili ocitanje,promjenili su sat,nas nitko nije obavjestio o promjeni sata(vodomjera) niti smo dobili uvid u stari niti novi vodomjer niti bilo kakav dokument o tome,sat i vodomjer se nalaze na nasoj parceli,privatnom vlasnistvu. Da li je zakonom dozvoljeno da djelatnici vodovoda ulaze u privatan posjed mjenjaju sat bez prisustva vlasnika bez da su nas obavjestili,i na koji nacin rijesiti problem o ne potrosenoj vodi. Radi se o gradu Petrinji. Niti sada kada smo osobno isli kod njih da vidimo sto se dogada,nismo dobili dokument o izmjeni vodomjera niti uvid u stari vodomjer. Dosta nam je hitno da to rijesimo jer kuca je u procesu prodaje ne zelimo buducim vlasnicima ostaviti problem, tako da Vas molim za savjet bilo sto,jer ne mislimo platiti nesto sto nismo potrosili. Unaprijed hvala! 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Morate prigovoriti računu koji ste dobili, prema uputi koju imate na računu, i u prigovoru navesti sve ovo što ovdje pišete, nema Vam druge. Pisano, preporučeno poštom im pošaljite ili osobno uručite, moraju Vam odgovoriti na prigovor u roku od 15 dana od primitka, a ako niste zadovoljni odgovorom, na njega se možete žaliti njihovom povjerenstvu za reklamacije potrošača.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija