Jump to content
znanjazeljna

HRT PRISTOJBA

Preporučene objave

Pozdrav,

osoba je najmoprimac bez ugovora.

Jedan dan kuca joj na vrata inkasator i osoba otvori vrata i ugledavši ovoga, odmah ih zatvori uz riječi "nije moj stan".

Par tjedana poslije vlasniku stana u sandučiću je pismo naslovljeno na vlasnika, ali ispod njegovog imena "ZA PODSTANARA", kojim HRT traži plaćanje 240 kuna za posljednja 3 mjeseca radi posjedovanja tv-a

Pitanje- na koji je način inkasator utvrdio da osoba uopće ima TV? Može li to proći na sudu? Nadalje, kako itko može opomene slati nepoznatoj osobi- podstanaru? Odakle itko zna da se radi o podstanaru, a ne radniku koji je taj dan došao okrećit stan u kojem nitko ne boravi?

Ima li smisla pisat prigovor na ovrhu kad stigne ili popušit tih 80 kn mjesečno i bacit ih uhljebima iliti u vjetar, a radi duševnog mira?

Hvala unaprijed.

Uređeno od znanjazeljna

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Užas što rade, mislim da oni tu ništa ne mogu, da je to ono "APP", pa koga bi ovršili ako nemaju Vaše osobne podatke (OIB), nemogu ovršiti niti vlasnika stana, jer na njega i nije naslovljeno (naslovljeno je, ali na treću osobu-podstanara koji ne postoji), kažem, to im je, najvjerojatnije, ono ako prođe-prođe (APP), ništa oni tu pravno ne mogu učiniti..

Držite se i sretno..!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
prije 5 sati , znanjazeljna je napisao:

Ima li smisla pisat prigovor na ovrhu kad stigne

Ima smisla pisati prigovor na ovakve postupke. Baš me zanima ukoliko dođe do postupka, tko će im biti stranka, jer ˝podstanar˝ im ne bude prošao. Javite ukoliko bude novosti.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

To bi, iskreno, i mene zanimalo, tko bi bio druga stranka u postupku, no tko ovdje da piše prigovor?

Jedino vlasnik stana u kojem bi naveo da nema nikakvog podstanara....ako piše podstanar, onda bi se razotkrio, kažem, jedino vlasnik stana navodeći da nema podstanara ili jednostavno vratiti pismeno sa istim obrazloženjem, tj. napisati da nezna na koga je naslovljeno, jer podstanara nema, a stoji da je za "nekog" podstanara.

Uređeno od Željac047

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×