Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

gorankomar23

optužba za prijevaru

Preporučene objave

Poštovani

Moja baka je prije cca 20 godina prodala zemljište, nisu napravljeni nikakvi ugovori, kupac nema nikakvih papira, te je dio čestice uživao cca 2g, sada sam ja već vlasnik na temelju ugovora o darovanju cca 1godinu, nisam imao o tome pojma.

Gospođa se pojavila iz vedra neba te traži da bi sada riješila papire, sa čime se ja ne slažem kao novi vlasnik.

pokrenula je prijavu u nadležno državno odvjetništvo protiv bake, vezano za  kazneni zakon prijevare ili tako nešto, te se sada šetamo oko policije (oko ispitivanja saznanja i tako nešto), i za sada još nije došlo ništa sa suda.

 

Dali može ova gospođa dobiti pravo vlasništva ukoliko nema nikakvih ugovora i papira s obzirom da sam ja novi vlasnik svih bakinih nekretnina, te kakva je šteta moguća da zahvati moju baku staru 79 godina, koja se već polako gubi i nije baš svjesna situacije..

 

Lp

 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

prema saznanjima prodala je ali bez ikakvih dokumenata i navodno je kasnije baka njima rekla da i dalje je zemljište njezino s obzirom da nisu napravili papire tj nisu tada htjeli to rješavati., Naravo kad sam radio darovni ugovor sve čestice su popisane u ZKU i automatski sve prenjete tj darovane meni..

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×