Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Bella92

Hrvi i pravo na dodjelu stana

Preporučene objave

Znaci u pitanju je hrvi 40% koji ima pravo na dodjelu stana...(nalazi se na listi) da li on gubi pravo na dodjelu tog stana.ako ce se nac u situaciji da ima pravo naslijediti dio kuce od svog roditelja po ostavinskoj raspravi.hvala unaprijed.

Uređeno od Bella92

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
, Bella92 je napisao:

da li on gubi pravo na dodjelu tog stana.ako ce se nac u situaciji da ima pravo naslijediti dio kuce od svog roditelja po ostavinskoj raspravi.

Polazeći od činjenice da do nasljeđivanja dolazi u trenutku smrti ostavitelja neovisno o volji nasljednika,sam mišljenja da takva pravna situacija nebi trebala imati negativne učinke na stečena prava glede statusa HRVI.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Hm....da...nesto smo gledali po tim pravilnicima pa smo uocili u jednom dijelu da pise ako se nekom drugom ustupi ili diobenim ugovorom zamijeni svoj nasljedni dio kuce ili stana za neko stvarno pravo da nema pravo vise na to s pocetka price...

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
prije 11 sati , Bella92 je napisao:

u jednom dijelu da pise ako se nekom drugom ustupi ili diobenim ugovorom zamijeni svoj nasljedni dio kuce ili stana za neko stvarno pravo

Mišljenja sam da se citirano odnosi na vrijeme prije ostvarivanja prava sa početka priče.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×