Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

sale12

Ometanje i uznemirivanje te ulazak u tuđe dvorište bivsa susjeda

Preporučene objave

Poštovanje

Prije tri tjedna je susjeda i njena kćerka otišla iz dvorišta preselila u drugi zamjenski gradski stan.
Od kada su iselila skoro svaki tjedan dolazi u bivse stanarka dvorište di je nekada stanovala i ulazi neovlašteno u tuđi posjet i kad je bila prijetila je meni i susjedima koji stanuju u istom dvorišta
da će se ona vratiti nazad a koliko sam čuo da se više ne može vtatiti jel nije njeno nego od grada te počela je koristiti zamjenski drugi stan te dolazi u bivšo dvorište i prijeti? pitanje

Ako su iselile i potpisali ugovor novi za drugi zamjenski stan te iselila prije tjedan dali se može više ona tu vratiti jel ona tu više ne živi nego dolazi i prkosi i uznemiruje nas te sam promjeni cilindri na bravi?

što napraviti ako nastavi ulaziti u tuđi posjet i kome se obratiti?

 

Može odgovr

Hvala

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Znaći ipak je preselila. Što se tiče ulaska u dvorište i prijetnje, isto možete prijaviti policiji ali će oni eventualno reagirati samo na prijetnje no ne i na vlasničke odnose. Dakle imali ste pravo na zaštitu posjeda putem suda ili samopomoći, što ste naveli da ste i napravili mijenjanjem brave, jedino nije jasno koje, od ulaza u dvorište ili stana. Ako je ovo prvo, smatram da ste time konzumirali pravo na zaštitu posjeda te više ne bi imali pravo na sudsku zaštitu.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×