Jump to content
Sign in to follow this  
kako to

thc+

Preporučene objave

Poštovani,

poslan sam na izvanredni liječnički pregled radi vožnje u alkoholiziranom stanju, obavio sam sve ali su mi radili i test na drogu na kojem sam bio thc+, iako nisam uhvaćen u prekršaju pod utjecajem marihuane dobio sam privremenu nesposobnost za upravljanje motornim vozilima na 3 mjeseca, zanima me da li je to sve ispravno i po propisima jer gama test i svi drugi testovi su odlični čak postoji i preporuka psihijatra iz vrapća da se vozačka dozvola produži, no sad je nastao taj problem u vidu thc-a, šta sad? nakon 3 mjeseca obaviti novi liječnički i platiti sve ponovno(630kn) ili pisati kakvu žalbu ili prigovor na to uvjerenje...nisam pametan?

 

hvala na trudu i odgovoru

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
prije 8 sati , drot13 je napisao:

Piše ti u tom papiru što si dobio možeš li se žaliti (na samom kraju). Što ti piše?

15 dana od dana primitka, jel postoji kakva mogučnost da se to uvjerenje pobije?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

niš mi to ne znaći ali hvala na trudu. imam osjećaj da sam kaznjen za nešto unaprijed, za nešto što bi se tek moglo dogoditi, tragovi thc  u urinu nisu kaznjivi, osim prekršajno ali opet nisam vozio pod utjecajem thc da bih dobio nesposobnost upravo radi toga, kako je to moguće?....kako oni mogu predpostaviti da ću ja voziti pod utjecajem thc? znaći li to da sutra neko može predpostaviti da ću pobit neke ljude ako nosim repliku puške ili nećeg sličnog u automobilu iako mi to nikad nije bila namjera.

pričanje na mobitel tijekom vožnje je takodjer prekršaj, znaći li to da ako sam imao mobitel kod sebe na testiranju da ću na njega razgovarati i za vrijeme vožnje jer to mi nekako tako izgleda?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×