Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

aladin9

sanacija u zgradi

Preporučene objave

 Pozdrav,

u kojem slučaju radi sanacije na zajedničkim djelovima zgrade moram dozvoliti da se radovi vrše u mom stanu?

Konkretno,stan ispod mene ne smije koristiti dimnjak dok se ne sanira pa me zanima da li sam dužan dopustiti da se razbija moj zid?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Kako saznati da li postoji drugi način za rješenje problema? I da moram dozvoliti ulazak u stan i radove bez prethodnog predočenja kakvog dokumenta o potrebi izvođenja radova ili Upravitelj može samo najaviti da radnici dolaze i da moram biti doma? Temeljem čega mogu tražiti povrat stana u prvobitno stanje ako nema nikakvog pisanog dokumenta?

Uređeno od aladin9

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Kada je riječ o sanaciji dimnjaka, radi se o popravku definiranom kao nužnom popravku i dužni ste omogućiti (dozvoliti) da se isti obavi, o tome Vas obavještava predstavnik stanara, a po obavljenim radovima, izvođač radova je dužan izvršiti sanaciju Vama prouzrečene štete (dovesti stan u prvobitno stanje), to bi svaki izvođač radova trebao znati, narvno, na to pazi i Vaš predstavnik suvlasnika...

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×