Jump to content

Prometna nesreća


Marinko122

Preporučene objave

Pozz, ima sam prometnu nesrecu prije dvi i pol godine pod utjecajem alkohola(1.96), naime udaria sam pješaka no dečko je proša bez vecih posljedica (pusten drugi dan iz bolnice) te je nakon godinu i po' dobia 14.600kn odstete od osiguranja, da bi on se sjetia za nekih 7mj  da oće još 50.000kn zbog dusevnih bolova itd itd te trenutno vodi sudske rasprave u Splitu s mojiim osiguranjem, naravno moje osiguranje na ovo ne pristaje te se stalno vuku po sudovima jer moje osiguranje misli da je to dovoljno novaca koliko mu je isplaćeno. 

Zanima me jel ovo prolazi inace u sudskoj praksi i kolike su sanse da on dobije sve novce koje trazi (50.000kn)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovisi zaista kakva mu je šteta nastala, je li ostao invalid, je li imao dugotrajnu rehabilitaciju zbog koje je morao biti na bolovanju pa je imao gubitak zarade, je li nastao ožiljak pa je ostao trajno naružen i sl. Ali načelno, ako nije bilo ništa slomljeno i sl., onda je naknada koju je dobio u izvansudskom postupku po sudskoj praksi sasvim primjerena. Naravno, to utječe i na Vas jer ste Vi vožnjom pod utjecajem alkohola izgubili prava iz osiguranja, pa će se osiguranje nakon završetka postupka vjerojatno regresirati od Vas.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija