Jump to content

Preporučene objave

Pozz, ima sam prometnu nesrecu prije dvi i pol godine pod utjecajem alkohola(1.96), naime udaria sam pješaka no dečko je proša bez vecih posljedica (pusten drugi dan iz bolnice) te je nakon godinu i po' dobia 14.600kn odstete od osiguranja, da bi on se sjetia za nekih 7mj  da oće još 50.000kn zbog dusevnih bolova itd itd te trenutno vodi sudske rasprave u Splitu s mojiim osiguranjem, naravno moje osiguranje na ovo ne pristaje te se stalno vuku po sudovima jer moje osiguranje misli da je to dovoljno novaca koliko mu je isplaćeno. 

Zanima me jel ovo prolazi inace u sudskoj praksi i kolike su sanse da on dobije sve novce koje trazi (50.000kn)

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ovisi zaista kakva mu je šteta nastala, je li ostao invalid, je li imao dugotrajnu rehabilitaciju zbog koje je morao biti na bolovanju pa je imao gubitak zarade, je li nastao ožiljak pa je ostao trajno naružen i sl. Ali načelno, ako nije bilo ništa slomljeno i sl., onda je naknada koju je dobio u izvansudskom postupku po sudskoj praksi sasvim primjerena. Naravno, to utječe i na Vas jer ste Vi vožnjom pod utjecajem alkohola izgubili prava iz osiguranja, pa će se osiguranje nakon završetka postupka vjerojatno regresirati od Vas.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Bio je na bolovanju nekih 3-4mj, bio je kao natučen i napuknuce ligamenata znaci ne puknuce. Sada radi nazad u firmi i sve normalno. Nema posljedica iti invalidnosti ali kako uvik se nađe ono za "strah" i "duševne boli" pa mi je radi toga malo.... 

Lp

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×