Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sign in to follow this  
mikica1

Utvrdjivanje gradjevinske cestice

Preporučene objave

U postupku utvrdjivanja gradjevinske cestice, susjeda zahtjeva da joj damo sluznost prolaza, sto bi mi i ucinili kad se okonca postupak u Gradu ( ovjerili bi izjavu kod biljeznika), medjutim iz grada nam uvjetuju da joj moramo odmah dati sluznost da se ona moze uknjiziti i onda da ce nam oni okoncati postupak. Je li to normalna procedura ili je to slucaj za medije? Hvala

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Vlasnici susjednih čestica tj susjedi, nisu stranke u postupku izdavanja rješenja o utvrđivanju građevne čestice, mada to neki referenti rade i pri tome si dodatno zakompliciraju na stvari. 

Ostvarivanje prava služnosti susjeda će ako ispunjava uvjete neovisno o roučg ostvariti u drugom postupku pred nadležnim sudom. 

 

 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×