Jump to content

Internet bankarstvo - zaštićeni račun


PointBlank

Preporučene objave

Provjerio sam na FINA-i, oni tvrde da mi nemaju pravo to otkazati, kamoli bez prethodne obavijest. Znači, ja ne tražim nikakve bankarske usluge tipa plaćanje računa već čisto da imam mogućnost provjeriti kada mi je sjela plaća, koliko mi je novca otpalo na ovrhu. 

Jučer sam bio u poslovnici banke i žena nazove neki broj službe za korisnike koji sam i ja zvao, i tamo im kažu da sam ja odjednom, nakon dvije godine izgubio svako pravo na tu opciju. Znači, kao iz vedra neba. I sad opet zovem taj broj i čovjek mi kaže "mi vam tu ne možemo donositi te odluke, javite se u poslovnicu". To je samo po sebi nevjerojatno, a pogotovo da ta žena mora zvati službu za korisnike građana umjesto da provjeri tamo od dostupnog osoblja, šefa ili nekog trećeg.

Čitao sam iskustva ljudi sa ZABA-om, neki koji su ovršeni imali su velikih problema jer im je banka bez ikakvog razloga odbila isplaćivati novac sa zaštićenog računa što je naravno protuzakonito. 

Mislim, nevjerojatne stvari se ovdje događaju. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pregledao sam uvjete, nije specificirano što se događa u ovakvim situacijama. 

Međutim, čak i da jest, smiješno je da, kako je rekla žena u banci, oni meni ukinu tu opciju a reklamiraju je na svojoj stranici kao nešto dostupno svim blokiranim osobama.

Isto tako, žena u banci nakon razgovora s operaterom kaže mi jedno, a čovjek kojeg sam jutros dobio na telefonu kaže drugačije. Da ne spominjem kako je upravo ridikulozno da žena u banci, kako 

bi saznala tehničke aspekte računa mora zvati službu za korisnike građana. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija