Jump to content

Prometna nesreća uzrokovana zbog oduzimanja prednosti od strane trećeg vozača


Lifty420

Preporučene objave

Znači vozio sam se glavnom cestom (Zagreb, Koledovčina ulica kod Elke i Munje) i pri dolasku na križanje sa sporednim cestama koje vode u firme sa ljeve i desne strane (elku, fokus,pegueot) kamion Hrvatske pošte dolazi meni sa lijeve strane, pored znaka STOP, TROKUTA i preko tramvajske pruge uzima prednost autima iz suprotnog smjera i želi se uključiti u moju traku. Ispred mene golf 4 koji nije na vrijeme počeo kočiti i puštati idiota u kamionu nego je nastavio dalje i tu sam zaključio da mu neće dozvoliti uzimanje prednosti nego će produžiti međutim kamion se lagano nastavlja kretati prema nasoj traci i tu golf koči i zaustavlja se i nakon toga ja počinjem kočiti ali neuspješno i zabijam se u auto ispred. Vozio sam 50 na sat sto je 10 iznad ograničenja ali istom brzinom je išao i auto ispred mene i držao sam razmak. Tu prolazim svaki dan skoro i nikad takvo nesto nisam vidio, također nisam imao sudar nikada u životu do danas i oprezan sam vozač, učinio sam sve u mojoj moći da stanem što prije ali vozim  fuckin' punta 2002 bez abs-a i ulica je bila malo mokra od jucerasnje kise i valjda sam proklizao zbog naglog kočenja.
E sad ja znam da sam kao tehnički ja kriv bla bla ali ovo je čisti domino efekt zbog ''profesionalnog vozača'' koji na tako prometnom mjestu ide uzimati prednost, vozač ispred mene je bio penzioner (kur*eva sreća) i regirao je kako je regirao.
Molim savjet šta da napravim lik iz pošte je samo otišao sa mjesta nesreće. Čovjek u golfu je poznanik sa kvarta i nismo popunjavali na licu mjesta žurili smo i jedan i drugi ali  znam di živi i reko mi je da dodjem ako treba.Njegovom autu nije ništa meni je malo nastradala hauba i desni far se udubio tj lim koji ga drži. Ceka me nekih 1000 kuna troška za popravak.
Postoji li mogućnost da krivac nesreće bude vozač kamiona pošte jer vjerujem da mogu saznati tko je.
 

uređeno: od Lifty420
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sada ti nema koristi od toga. Da ste prijavili policiji, vjerojatno (zapravo sigurno) bi odmah prijavili tebe, a kasnije i njega ako bi se utvrdilo da je zbog njega došlo do prometne nesreće. U prekršajnom postupku bi onda trebalo provesti prometno vještačenje da se vidi koliko je čiji doprinos toj nesreći, ali vjerojatno bi barem djelomično bio zaključen i tvoj (kaznu bi svejedno dobio).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija