Jump to content

Po kojoj osnovi je plaća Uprave FINA-e tajna?


Spinn

Preporučene objave

https://www.zakon.hr/z/1017/Zakon-o-zaštiti-neobjavljenih-informacija-s-tržišnom-vrijednosti

Ovaj zakon definira što je poslovna tajna, općenito govoreći. Po toj osnovi plaća nije poslovna tajna, jer ne udovoljava uvjetu da ima tržišnu vrijednost. Moguće je i da je plaća poslovna tajna ako je nekim aktom FINE definirano da je to poslovna tajna. Navodi li FINA po kojoj zakonskoj osnovi tvrdi da je to poslovna tajna?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Odluka uprave onda jest osnova po kojoj je taj podatak proglašen poslovnom tajnom. Mogla bih se složiti s Vama da agencija koju osniva država, iako posluje na tržištu, ima drugačije obveze za svoje direktore i NO nego što bi to imalo u cijelosti privatno trgovačko društvo, ali moje mišljenje počiva isključivo na osjećaju i ne mogu se u tom stavu pozvati ni na kakve propise. Definitivno mislim da bi temeljem prava na pristup informacijama trebalo primjenom načela razmjernosti utvrditi postoji li pretežiti javni interes nad privatnim interesom da se takav podatak javno iznese.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija