Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sign in to follow this  
tonkicapalonkica

park za pse ispred prozora

Preporučene objave

Postovani,na fasadi zgrade (spavaće sobe)šest metara udaljeno,gradski kotar je postavio igralište za pse.Parcela na kojoj je postavljeno bila je na čestici parcele od zgrade,ali su je oni etažirali.Prvotno je bio zamišljen parking za zgradu,nije napravljen i oni su nam doveli veliku buku pod prozore.Trpimo to već treću godinu,ljeti je pogotovo nesnosno,nervozni smo i neispavani jer je tu promet danonoćno,uvijek istih korisnika.Parcela je u vlasništvu grada,nije sporno,ali da li je takav sadržaj primjeren?Ima li pomoći?Napominjem da nam je kvaliteta života narušena,zdravlje ugroženo,ali lavež pasa je nesnosan i pored pvc prozora i 8 cm kamene vune i dijamant knaufa kao izolacije.Hvala.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Postoji li kakva odluka lokalnog tijela o držanju životinja i korištenju tog parka? Bez obzira što je riječ o parku predviđenom za pse, vjerojatno nije predviđeno da tamo laju cijelu noć...

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×