Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

K084

Upis pozitivne zabilježbe - plomba u ZK

Preporučene objave

Molim za mišljenje/savjet/pomoć: u proceduri smo za hipotekarni kredit od koga nam ovisi mnogo. Nakon što smo pomislili da je odobravanje samo stvar dana i formalnost, iz banke su nas obavijestili da je problematičan ZK, jer postoji plomba, a to je da je legalizacija, tj. pozitivna zabilježba još neupisana. Mi smo predali sve papire i završili svoj dio posla još u svibnju 2018. U međuvremenu je kuća sa mog svekrva prepisana na moga muža, i to je sve završeno i upisano za neka 2 mjeseca. Ima li netko iskustva s ovim problemom, ne znamo postoji li način da se proces ubrza, koliko se uopće čeka na takvo što? Nama su ruke sad vezane, barem se tako čini. Hvala! 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Za rješavanje postupaka u ZK ne postoje nekakovi propisani rokovi nego se predmeti rješavaju po onom redoslijedu kako pristižu. Ako je drugi postupak riješen nakon ovog prvog, bilo bi oportuno otići tamo i vidjeti postoji li nekakov problem.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×