anonimno objavljeno: 19. studeni 2006. Dijeli objavljeno: 19. studeni 2006. Autor: iz londona od srpskog porekla Istarska manestra Verzija za štampanje Kuhinja: italijanska Vreme pripreme: Preko dva sata Posno jelo: ne Težina pripreme: srednje Sastojci za 8 porcija pasulj kukuruz suvo meso pes to je beli luk mljeven sa slaninom sapunjarom krompir lovor list vegeta biber so luk Priprema U maslinovom ulju dinstati crveni luk. Ubaciti pasulj, kukuruz, pes, lovor, suvo meso. Pola sata pre kraja ubaciti krompir izrezan na kockice. Zapršku napraviti kao za obični pasulj samo bez crvene paprike. Dodati so, biber, vegetu. Mora biti gusto. :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 19. studeni 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 19. studeni 2006. http://www2.serbiancafe.com/kuvar/5/655 a slavonski sataras postao srpsko jelo: http://www2.serbiancafe.com/kuvar/5/768 Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 19. studeni 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 19. studeni 2006. Sta covjeka nagna da cita srpski kuvar???? Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 19. studeni 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 19. studeni 2006. Dodati .... vegetu. Male tajne, velikih majstora (srpsko-talijanske) kuhinje!!! Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 19. studeni 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 19. studeni 2006. je napisao: Dodati .... vegetu. Male tajne, velikih majstora (srpsko-talijanske) kuhinje!!! Sigurno je i vegeta talijanski zacin ili talijanski ako ne meksicki. :pivo: :čekić: :čekić: Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 19. studeni 2006. Dijeli odgovoreno: 19. studeni 2006. :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nikita odgovoreno: 23. studeni 2006. Dijeli odgovoreno: 23. studeni 2006. Pa ljudi zar je bitno cije je jelo-NAJBITNIJE je da je ukusno i prijatno za jesti! Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 26. studeni 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 26. studeni 2006. Kako im samo vraćamo imovinu na štetu domaćih ljudi samo če nam se naselit ovdje pa ćemo opet ućit srpsko hrvatski. Kako samo brzo zaboravljamo. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 26. studeni 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 26. studeni 2006. je napisao: če ...... ućit . Sve dok ne naučiš hrvatski jezik, nemaš razloga niti pisati o njemu. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 26. studeni 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 26. studeni 2006. Bravo, zato imam tebe profesoricu. će....učit, jel mogu sad ? Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 26. studeni 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 26. studeni 2006. NE nego će ućiti :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave