Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Nika6

Poziv potrošaču na dostavu očitovanja za provedbu postupka stečaja potrošača

Preporučene objave

Pozdrav. Suprug je dobio poziv za provedbu stečaja potrošača. Dug iznosi 21.418,43 kn. On je nezaposlen i nema primanja osim dječjeg doplatka koji je na zaštićenom računu,živi u kući od roditelja i ništa ne govori na njegovo ime (auto,kuća....) Ja sam zaposlena i imam redovita primanja. Zanima nas dali da se on odozove da je suglasan ili ne? Dali će oni ako utvrde da nema nekretnine zatvoriti tu blokadu? Dali mogu naplatiti dug stvarima u kući ako je to kuća njegovih roditelja. Unaprijed hvala!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Znaci ovako,dug je 31 000.00,ako nemas apsolutno nista na sebi ,(jedina nekretnina u procesu ovrhe) bez primanja, izjavljujes da si suglasan ? Koliko vremenski traje da poniste taj dug?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Da, suglasiti se jer to je način da pokušate riješiti svoja dugovanja. Trajanje je nemoguće procijeniti, jer ovisi o opterećenosti suda i žurnosti pri uzimanju predmeta u rad.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×