Jump to content

Udaren na parkingu part 2


Goranh222

Preporučene objave

Pozdrav ekipa

Dakle nakon što sam već jednom udaren na parkingu (stražnji branik - to se sredilo ), danas me na drugom parkingu udario neoprezni vozač.  Radi se o udarcu Vratima u moja vrata, štetea nije velika, ali me zanima jel mogu što poduzeti iz daljinne ili je jedini način bio pozivanje policije.

Dakle bio sam u drugom gradu zbog nekih obaveza i parkirao auto na parkiraliste "pod nadzorom" , di bude lik koji naplacuje parking i on tamo sjedi bla bla. Parkirao sam neposredno blizu tog lika jer je bilo poluprazno parkiraliste i ciljao sam sto dalje od guzve.

Naravno kad sam se vratio do mene je bio parkiran automobil tako da moj suvozac nije mogao uci u auto, pa sam ja sjeo i izasao na rikverc, a onda smo vidjeli da su mi oštećena vrata (zguljen lak, 2-3cm na vratima i na mom rukohvatu za otvaranje vrata)

Pozvao sam cuvara parkinga, on mi naravno rekao da oni nemaju odgovornost prema tom nista, da zovem policiju ako hocu. Posto nisam imao vremena zbog obaveza i morao sam hitno ici, a tamo se parkira ono...na 24h, nisam mogao znati ni kad ce vlasnik drugog auta od prilike doci, pa sam pokusao ne biti kreten i ostavio sam mu poruku pod brisacem nadajuci se da je donekle ok, s brojem mobitela i da mi se javi jer mi je oštetio vrata.  Lik s parkinga je rekao da ce kao kad ovaj dodje po auto on mu reci da se javi, jer je on kao svjedok da je bio prisutan kad sam utvrdio ostecenje i da je vidio da se ovaj lose uparkirao itd.

Shvacam da sam naivno pomislio da ce se ovaj uopce javiti, ali sad iz inata bi poduzeo neke korake ako se ikako moze, jer mi je vec dosta da pazim na svoj auto ko oko i onda neoprezni idioti mi ga udare s jedne, pa s druge, pa s trece strane i na kraju mi auto izgleda uzasno jer je drugima tesko pripaziti malo...

Napominjem da je moj auto bio parkiran uredno unutar linija...

Imam njegove tablice i sve, imam tog lika koji je vidio moje ostecenje i skuzili smo da je od njega jer kad sam ja dosao nitko drugi nije bio tamo, samo taj lik je dosao s tim autom i samnom su bile dvije osobe koje su također bile prisutne kad smo to sve skuzili

Kazem, nije veliko ostecenje, ali me bode u oci i smeta mi sto su ljudi toliko bezobrazni, da me udari, ode, da mu ostavim broj da mi se javi da popricamo i da i to izignorira, sad bi bas volio iz inata napraviti nesto ako mogu

Svaka pomoc dobro dosla

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možeš i naknadno prijaviti policiji, ali s obzirom da si ti pomicao auto, da su manja oštećenja i sl., pitanje je koliko se isplati. Prvo će biti pitanje zašto si čekao, a odmah će iskrsnuti mogućnost da si ti oštetio auto prilikom izlaska vozilom.

Moj savjet bi bio prijava policiji s ciljem dolaska do podataka drugog vozača da ti kontaktiraš njega, pa da vidiš kako diše. Možda je čovjek ok, samo je netko maknuo papirić ili je odletio ili sl.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija