Jump to content

Pravo na mirovinu


Jaketa2204

Preporučene objave

Poštovani,imam 46 godina,radi teške bolesti(srčani infarkt),očekujem da mi liječnička komisija proglasi trajnu nesposobnost za rad.Zanima me dali imam pravo na dodatak na invalidsku mirovinu do minimalne braniteljske mirovina+dodatak na dane provedene u borbenim sektoru+dodatak što sam bio dragovoljac+dodatak na čin pričuvnog vodnika?kolika bi bila mirovina kad bi se sve to zbrojilo?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani Jaketa,

Tražite gatanje ali ako ste spremni dostaviti Vaše podatke za ispuniti bijela bolja u priloženoj tablici (osim najpovoljnijeg vrijednosnog boda od 1998. do umirovljenja) možda se dođe do nekog zaključka.

Za izračun mirovine budućem umirovljeniku treba znati prosječni vrijednosni bod (PVB) za ukupni radni staž, te ukupni mirovinski staž, ako imate pristup e-građanin možete dati izračunati mirovinu bez uvjeta na stranicama HZMO, ako nemate otiđite u najbližu FINU uz osobnu iskaznicu i ostvarite pristup e-građanin.

Lijep pozdrav

 

N.Marin.jpg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija