Jump to content

Dug star 15 godina


ChosenOne

Preporučene objave

Pozdrav,

Jutros mi je stigla koverta u kojoj na papiru pise da se odvjetnicko drustvo obraca po nalogu stranke Hrvatski Telekom a vezano uz parnicni postupak koji se vodio pred Opcinskim sudom (o kojem ja nisam bila niti obavjestena niti pozvana a kamoli prisutna na njemu) te navode da je potrebno kontaktirati ih zbog DOGOVORA oko otplate duga u roku od 8 dana, dug je vezan za ratu pretplate mobilnog telefona koji sam koristila oko 2002 ili 2003.g na kratko vrijeme. Postupak vodi Odvjetnicko drustvo Hanzekovic i partneri.

Moze li mi netko napisati da li je po Zakonu moguce da mi dode ovako star dug i da to sad treba platit u roku od 8 dana, kako se vodi zastara za mobilne telefone??

Hvala svima !!

uređeno: od ChosenOne
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Premješteno u odgovarajući PF.

Moguće je da dug nije zastario (za tražbinu je zastarni rok opći, pet godina, ali ako je o tražbini donesena sudska presuda, što očigledno jest, onda je zastara deset godina od njezine pravomoćnosti). No ako nije bila uredna dostava, možda možete nešto učiniti, iako ako ne osporavate postojanje duga, onda se možda bolje i ne zamarati time, već dogovoriti otpis dijela duga i otplatu ostatka duga. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija