Jump to content

Kome se zaliti


Kaya1999

Preporučene objave

Trebao bi mi savjet, pa bih molila da mi kazete kome se zaliti na rad zatvora u pozegi ? Tocnije na rad sestre i doktorice koje rade tamo !  Suprug mi se razbolio u zatvoru ,do sada sam dobivala informacije ,i odjednom su mi zabranili zvati,tj rekli da vise mi ne mogu dati informacije! Takodjer suprug je vise puta trazio da vidi doktoricu i nitko ga pozivao nije, radio je odredjene pretrage nakon kojih mu nitko nista pojasnjavao nije! Lijekove koje bi mu ja poslala sestra mu je svaki dan govorila donijeti i tako danima ,a tada se radilo o bubrezima ! Terapiju mora cekati i vise nego sto bi trebao ! Kada mu obave pretrage dovedu ga natrag i kako sam napisala nikakva pojasnjenja ne dobije i kada zeli doci do doktorice da je pita ne moze doci,sve informacije o svome zdravlju je dobivao preko mene jer bi ja nazvala sestru koja bi mi rekla sto je ! I danas sam htjela nazvati  i receno mi je da to vise ne mogu,ocito je nekome zasmetalo ! 

Dali oni smiju meni zabraniti da zovem i trazim informacije (nisam upucena pa ne znam) ? Rekli su mi da pisem sudu koji ga je osudio i da njih trazim informacije (sud u puli ga je osudio)

Takodjer ako se moze ,kome se zaliti ?

Hvala !

 

 

uređeno: od Kaya1999
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija