Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Ivan8594

Mail

Preporučene objave

Pozdrav,  Molim konkretan odgovor jer će mi prijatelj dobit srčani.  Naime,čovjek je u braku i odlučio je flertati na smokvi.upoznao djevojku i dopisivao se s njom preko maila jedno deset dana. Razgovarali su o sexu naravno i kako nju pali da dobiva novac od muskarca...kao ne za sex već ju pali dominacija. Naravno, frend je pisao kako će joj davati hrpu love za jednu pusu, izlazak i tako...naravno frend nema love te je prestao pisati i nije se našao uživo. Poslije je saznao da se ta cura prije sexala za lovu. Pitanje, on je u strahu pošto je slao s svojeg maila iz domi da ako je policija prati ili bilo kaj još uvijek ...da će ga pozvati na razgovor i imati problema... a čovjek je u braku pa ono... Ja mu kažem da neće i da nije prekršio  zakon. Jesam li u pravu? Hvala ljudi

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Osim ukoliko je djevojka maloljetna, ne vidim problem.

Ovakvo ponašanje se može eventualno percipirati kao poticanje na prostituciju iz domene prekršaja protiv javnog reda i mira, no kako do počinjenja prekršaja nije došlo, nema ni prekršajne odgovornosti za sudioništvo vašeg prijatelja.

I velite da se boji policije? Na njegovu mjestu, više bih se bojao žene (ako sazna).

Inače, Smokva, Iskrica i slični site-ovi, kao i famozne masaže iz Plavog oglasnika zapravo su reklame prostitucije, javna je tajna, sve se zna, ali nikome ništa.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×