Jump to content

Mail


Ivan8594

Preporučene objave

Pozdrav,  Molim konkretan odgovor jer će mi prijatelj dobit srčani.  Naime,čovjek je u braku i odlučio je flertati na smokvi.upoznao djevojku i dopisivao se s njom preko maila jedno deset dana. Razgovarali su o sexu naravno i kako nju pali da dobiva novac od muskarca...kao ne za sex već ju pali dominacija. Naravno, frend je pisao kako će joj davati hrpu love za jednu pusu, izlazak i tako...naravno frend nema love te je prestao pisati i nije se našao uživo. Poslije je saznao da se ta cura prije sexala za lovu. Pitanje, on je u strahu pošto je slao s svojeg maila iz domi da ako je policija prati ili bilo kaj još uvijek ...da će ga pozvati na razgovor i imati problema... a čovjek je u braku pa ono... Ja mu kažem da neće i da nije prekršio  zakon. Jesam li u pravu? Hvala ljudi

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Osim ukoliko je djevojka maloljetna, ne vidim problem.

Ovakvo ponašanje se može eventualno percipirati kao poticanje na prostituciju iz domene prekršaja protiv javnog reda i mira, no kako do počinjenja prekršaja nije došlo, nema ni prekršajne odgovornosti za sudioništvo vašeg prijatelja.

I velite da se boji policije? Na njegovu mjestu, više bih se bojao žene (ako sazna).

Inače, Smokva, Iskrica i slični site-ovi, kao i famozne masaže iz Plavog oglasnika zapravo su reklame prostitucije, javna je tajna, sve se zna, ali nikome ništa.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija