Jump to content

ovrha eos matrix 2 puta ista stvar


WomanKc

Preporučene objave

molim pomoć , dva puta su me ovršili za istu stvar iz t coma , eos matrix je uzeo novce sa računa , zovem ih a oni meni da nemaju nikakvih dugovanja po mom oibu i da ne znaju tko je uzeo novce i zašto, šta napraviti ?, a naravno i u t comu nemaju pojma o ničemu. pomoć molim vas.  i da naavno bez ikakve obavijeti bez ičega . Šta napraviti  zovem eos matrix oni po mom oibu uopće nemaju dugovanja i neznaju o čemu pričam  pomoć molim vas .

uređeno: od WomanKc
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

znači obje su ovrhe ile u korist t coma ali nikakve obavijesti nismo dobili za to  s tim kad sam danas otišla u t com oni nemaju pojma o nikakvoj ovrhi od strane eos matrixa  a obje su proveli eos matrix bez suda preko fine. s time da sam se složila prvi puta da mi sve od jednom uzmu da se s time završi. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Molim da ne koristite velika slova, jer se na forumu to smatra vikanjem.

Ukoliko se uistinu radi o dvostrukoj naplati istog duga, a ne o naplati dva duga pod dva poslovna broja, tada ćete povrat protuzakonito naplaćenih sredstava morat tražiti dopisom. I to na način da prvo Eosu pošaljete dopis da Vam sukladno čl.62. Ovršnog zakona, u roku od 8 dana izvrši povrat neosnovano naplaćenih sredstava, jer da ćete u protivnom putem suda u protuovršnom postupku potraživati svoje novce. Ovo im šaljete preporučeno i sa povratnicom, te čekate istek roka od 8 dana od dana kada oni zaprime Vaš dopis. U pravilu u ovom roku izvrše povrat, ako je u pitanju bila dvostruka ovrha.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija