Jump to content

Krsenje uvjetne kaznw


Minion777

Preporučene objave

Poštovanje..  Ovako situacija je slijedeća..  Prije tjedan dana rekla sam suprugu da se želim rastaviti od njega.. Imamo dvoje djece bebe, jedno za drugim te jos sam na porodiljnom.  Kada je bio na poslu  (prije cca tjedan dana)  počeo mi je slati suicidalne poruke te sam pozvala policiju jer me bilo strah za njegov život iz razloga što prije tri godine kada sam ga ostavila zarezo si je vene i to je bio razlog zbog kojeg sam mu se vratila.. Napuhao je 1.7promila i dobio uvjetnu 6mj. Molila sam ga da ode na dobrovoljno liječenje ali neuspješno.  Danas, došao je pijan,  agresivan,  lupao po stolu,  maleni se splasio i rasplako i bilo me strah,  nikada nije digao ruku na mene ali je rekao da želi te  pusi marihuanu i ja jednostavno to ne želim u životu djece. Rekao je ukoliko pozovem policiju da će otici i ubit se pa sam poslala mami poruku te je ona pozvala policiju. Došli su, odveli ga i ja sam ostala kući sa djecom..  Kakav je postupak dalje?  Hoće li on ići u zatvor jer novaca da bi platio umjesto odlaska u pritvor nema,  ili je moguće da ga oni prisilno smjeste na liječenje? Psihički je uništen zbog toga što ja želim rastavu,  ali ja gledam što je najbolje za djecu..  A ovo nije..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nene, prije tjedan dana je policija intervirala zbog psihickog nasilja u obitelji te tada presudom je dobio 6mj uvjetne,  te  danas su ponovno intervirala zbog istog. Koliko sam ja shvatila policajce, rekli su da ga vode u stanicu  na puhanje zbog alkohola i sutra ujutro pred suca..  Mene zanima koje su moguće sankcije sada.. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nažalost...  Sama sam sa njih dvoje..  Maleni su.. Jedan je 20mj, drugi 8mj star..  I nemam kud, niti imam financije za stan s obzirom da sam na porodiljnom..  Al ovdje ne mogu ostati jednostavno...  

Jedan dan je sve super pa je katastrofa, pa mijenja raspoloženje svakih pola sata.. Pa se prijeti da će mi uzeti djecu,  pa s druge strane da nikad on to ne bi napravio..  

Samo želim da ovo sve završi iskreno..  Činjenica da mi je danas rekao da nikada nije želio ovu djecu samo potvrđuje da se moram maknuti..  

Nanio mi je veliku grižnju savjesti da sam ja kriva za sve,  da mi je on dao svoje srce a ja sam ga uništila, da sam mu upropastila život...   Željela bih posjetiti psihijatra cisto iz razloga da se nekom izjadam doslovno,  ali me strah da će to utjecati na odluku što se tiče skrbništva.. A dobra sam majka,  stvarno dajem sve od sebe..  

Postoji li ikakva mogućnost da on dođe doma sutra? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana, nemojte paničariti, ništa nije isključeno, možda to prođe sve u najboljem redu, nikad se nezna, uglavnom, opreza nikad dosta, ali se smirite, naravno, koliko je to u ovom trenutku moguće, rješenje će se nekakvo morati iznaći, samo Vi morate biti smireni i trezveni, jer u ovakvim situacijama panika je najlošija stvar...

Moj savjet Vam je da, kada se budete vraćali sa posla, odete u PP i tamo se dodatno informirate, rečete da Vas je strah za Vašu sigurnost i sigurnost djece, a oni bi trebali adekvatno postupiti kako bi spriječili, možebitne, neželjene posljedice, poglavito kada smo svjedoci svemu ovome što se u zadnje vrijeme događa..

Sretno i oprezno...!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Eto, baš mi je drago da se tako, relativno, dobro završilo, sada dobro razmislite, imate vremena šest mjeseci, ali nemojte čekati toliko dugo, i riješite si to, bilo bi najbolje da si uzmete odvjetnika i da njemu prepustite da Vam to riješi na Vaše dobro i dobro Vaše djece..

Sretno Vam i držite se..!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija