Jump to content

PrEsVeTli

Korisnik
  • Broj objava

    526
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    1

PrEsVeTli je na 24. prosinca 2022 zadnji put osvojio dan.

Posjetitelji rado čitaju što PrEsVeTli objavi!

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Jeste li ju dobili na adresu i koji postotak RVI imate, naime zanima me od koliko posto RVI šalju.
  2. Bojim se da od usklađivanja po novoj formuli ne bude ništa prije rujanskog usklađivanja. No pričekajmo prvo usklađivanje pa ćemo biti pametniji .
  3. Odakle vam iznos 5% u vezi usklađenja , nemojte miješati povrat i usklađenjje zbunit ćete mnoge koji ne razumijju razliku
  4. Zapravo je vrlo jednostavno jer i boravište morate prijaviti , par razgovora susjedi, poštar, režije i eto prijave kao kuća bilo za prekršaj ili KD , prijavljivali smo i sa manje dokaza pa je prollazilo , doduše zbog lažnih putnih troškova ali isti vrag
  5. Neovisno o osobnom mišljenju zakon je takav kakav je .
  6. Ne vidim zašto ne bi, a taj rad vam treba biti plaćen sukladno zakonu
  7. prijedlog je dobar ali ima previše nula, izbaci zadnju i to je to
  8. Zdravlje i zdravstvena zaštita hrvatskih branitelja - gov.hr
  9. Sva prava djece HRVI vezana su uz socijalnu komponentu, dakle i knjige i stipendije i sve ostalo da bi djeca dobila ti moraš službeno biti bogec.
  10. Jesi li neki izbori na pomolu, ako jesu naći će se i sredstva i ukinuti taj HDZ-ov harač , oni ga donijeli neka ga i ukinu. O toj opciji se šapuće već dvije godine a za svaki glas će se trebati boriti tako da je velika šansa da se to i realizira. Sad po pitanju retroaktivnog djelovanja, vjerujem da neće ali je dovoljno i to povećanje od 10% u naprijed o donošenja zakona o ukidanju zakona (barem će novinari mrzitelji pisati o tome kao o povećanju povlaštenih mirovina a ne kao o povratu otetoga).
  11. Pogedajte malo oko rokova , koliko traje žalbeni postupak a koliko treba za ponovni zahtjev tj obnovu postupka.
  12. tko bi to točno reagirao, HVIDRA za njjih znamo da neće jjer bi se zamjerili vrhu i zbogom saborska foteljo, neki drugi - sumnjam, dobro im je i ovako, Treska UHBLPTSSP neće, UDVDR isto su blizu vrhu tako da niti od njih ništa, ostali su premali ... U konačnici braniteljske invalidnine su sasvim OK i ne treba ih dirati barem još 5 godina.
  13. aj nema, Tomo je jedva i preko one stvari u suradnji sa premijerom vratio 10% koje je morao vratiti jer je milanović (kakav god bio) u zakonu ostavio mogućnost povrata. Bilo je tu svakakvih sranja od tužbi do umalo prosvjeda. Onaj dio kaj je otel akosorica u suradnji sa đakićem možete zaboraviti , nema povrata.
  14. Počni razmišljati o tužbi zbog trajanja postupka i to pred europskim sudom, malo pretraži net ima primjera ...
  15. C/P : Na širokim pregovorima održanim u Banskim dvorima 6. rujna 2022. godine predsjednica SUH-a je zatražila ukidanje oba ova Kosoričina krizna nameta stara 12 godina, što je premijer Plenković vrlo ozbiljno uzeo u obzir i zatražio od ministra Marina Piletića da prouči i riješi taj problem. Dakle da prouči (iako ne znam kaj ima proučavati jer ima zakon) i riješi taj problem ( rješenje može biti i u vidu : ne možemo mi tu ništa, to je zakonom doneseno) dakle ne nadajmo se pretjerano ali je fakat lijepo čuti da taj dio nije zaboravljen.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija