Jump to content

Najaktivniji članovi


Popularni sadržaj

Showing content with the highest reputation on 24.12.2016 u svim područjima

 1. 1 bod
  Obrazac je samo predložak, pa ga iskoristi ako ti odgovara. Prigovor šalješ policiji, oni sve šalju na sud, pa ćeš dobiti poziv. Ovisno o gužvi, to može trajati i više mjeseci.
 2. 1 bod
  Spitfire

  Etažiranje kuće i okućnice

  Naravno, i to uopće ne bi bilo problem odrediti da se radi o postupku podnošenja zahtjeva za određivanje građevne čestice gdje bi se odredila u skladu sa prostornim planom te donesenim zaključcima JLS o postupku utvrđivanja zemljišta nužnog za redovnu uporabu građevine u kojima je definiran postupak te osnovni kriteriji. Ovako, u sudskom postupku biti će onako, uzevši u obzir sve činjenice i mogučnosti (veličinu čestice, položaj građevine, pristup javnoj površini), kako odredi vještak.
 3. 1 bod
  Mister-X

  Ovrha na pokretnine u tudoj kuci

  zakon pretpostavlja da sve što se nađe na nekoj adresi gdje živi više osoba,da je sva pokretnina dužnikova.....i da ostali ni krivi ni dužni moraju dokazivati svoje vlasništvo....umjesto da gospoda ovrhovoditelji dokazu da je to vlasništvo dužnika..... dužnik kaže to ništa nije moje...u kakvoj mi to državi moramo živjeti da sud dopusti pljenidbu nečega što dužnik tvrdi da nije njegovo,a ovrhovoditelj nemože dokazati da je to dužnikovo....... ovdje je ponašanje kao nekad...policija uhvati nekoga ,pa on dokazuje da nije kriv umjesto da oni dokazu da je kriv......
Ovaj popis predvodnika je postavljen na Zagreb/GMT+02:00


×
×
 • Napravi novi...