Jump to content

Najaktivniji članovi

 1. wrritteer

  wrritteer

  Korisnik


  • Reputacija

   3

  • Broj objava

   241


 2. mutavi

  mutavi

  Korisnik


  • Reputacija

   3

  • Broj objava

   332


 3. bovu

  bovu

  Korisnik


  • Reputacija

   2

  • Broj objava

   10842


 4. drot13

  drot13

  Moderator


  • Reputacija

   2

  • Broj objava

   10617


Popularni sadržaj

Showing content with the highest reputation on 11.05.2018 u svim područjima

 1. Sudovi uglavnom odbijaju provesti tako tražene zabilježbe, jer za to ne postoji pravni temelj u ZPNIZ-u. Nadalje Arhitektonski snimak izvedenog stanja koje je sastavni dio rješenja o izvedenom stanju. U postupku ozakonjenja većinom dolazi do promjene površine posebnog dijela uslijed spajanja pripatka (što je slučaj kod Vas) u površinu stana. U samom rješenju o izvedenom tanju nikada se ne vidi što se dogodilo s tim posebnim dijelom u smislu površina koje bi mogle biti upisane u zemljišnu knjigu. Nisam ni sam siguran što bi Vam točno savjetovao, ali probajte postu
  2 reputacija
 2. wrritteer

  Amex

  Da. Onoliko koliko im želiš platiti jednostavno položiš na bilo koji svoj račun u to će automatski otići ovrhovoditelju. Za to ti ne trebaju nikakvi dogovori sa odvjetnikom. Dogovara se da ne dođe do blokade a ako su već blokirali onda neka budu zadovoljni sa onoliko koliko im ti odlučiš dati.
  2 reputacija
 3. NE. --- Vaš Firma je - PRAVNA OSOBA i odgovara za svoje poslovanje, a Vi kao odgovorna Osoba u toj PRAVNOJ OSOBI Odgovara te za nezakoni te postupke. Vi ste - FIZIČKA OSOBA - i odgovata te , samo za svoja OSOBNA DUGOVANJA. Naravno, kako ste naveli..dio vašeg osobnog dohodka če se obustavljati..za vaš dug. Znači..Dio - VAŠEG OSOBNOG DOHOTKA..a ne Sredstava - Društva ili Firme. poz.
  1 reputacija
 4. buda2

  usporedni izračun mirovina

  To nema nikakve veze.za opću ideš temeljem pogoršanja stanja.ako te i odbiju možeš za godinu dana , odnosno kad odradiš bolničko ponovno pristupiti komisiju.zašto čekati da dobiješ trajno? samo gubljenje vremena a nije sigurno da će ti trajno nešto "donijeti". Možeš " usputno" ići i na promjenu omjera.ako barem tu uspiješ imat ćeš novi izračun mirovine.treba iskoristiti sve mogučnosti.nema se vremena za čekanje.
  1 reputacija
 5. Već je godinama u proceduri, a zapinje iz najviše ideoloških razloga (čl. 5.). Što se tiče narušavanja javnog reda i mira, veliki napredak je postignut kad su se počele primjenjivati odredbe o prekršajnoj preprati, tj. uhićenje počinitelja i dovođenje na prekršajni sud u roku od 12/24 sata, bez obzira na visinu izrečenih kazni. Do tada smo ekipu na tučnjavi pokupili, čekali da se ohlade i jednog po jednog puštali kući. Nakon što ih se počelo odmah voditi na sud, takve tučnjave su se smanjile valjda za 90%, najviše zahvaljujući samo tom jednom danu/noći u policiji. Što bi onda do
  1 reputacija
 6. A što da vam kažemo?!?! Dug očito ne sporite, troškovi su ti koji jesu, zastara sigurno nije nastupila... - ni jedno ni drugo ne možete platiti, Neka vas ovrše, otvorite zaštićeni račun, i platite kada budete mogli...
  1 reputacija
 7. Evo rješenja!!! Bolovanje posljedica DR. Plaća 100%. Sretno ostalima.
  1 reputacija
 8. Malo sam ti uredio komentar, jer nećemo komentirati konkretne nepravomoćne presude... O tome hoće li se neki rubni događaj sankcionirati prekršajno ili kazneno ne odlučuje policija, nego državni odvjetnik. Ako se radi o događaju koji je neposredno spriječen policijskom intervencijom, policija će odmah kontaktirati državnog odvjetnika i odluka će odmah biti donesena (inače to ide pismenom prepiskom, pa i potraje). Odluka se donosi na osnovu samog čina počinitelja, ali i odnosa žrtve prema tom činu, kao i dostupnim dokazima. Za prekršaj su potrebne lakše okolnosti i oni imaju
  1 reputacija
 9. mutavi

  Uporabna dozvola

  https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2015_11_128_2428.html Može ako pri projektiranju, prikaže i zadovolji uvjete iz ovog i ostalih tehničkih propisa kao i samog ZOG.
  1 reputacija
 10. Kompa

  usporedni izračun mirovina

  Možeš preko svoje dr opće prakse pokrenuti posupak za obnovom postupka pred nadležnim hzmo. No, pitanje je, bez obzira na kako kažeš da imaš 20% hrvi privremeno, hoće li te na istoj obnovi postupka proglasiti opće nesposobnim za rad? Sve je moguće. Sretno.
  1 reputacija
 11. sivko

  Preblage kazne u Hrvatskoj

  Mnogo predmeta sporo rješavanje.pozoveš mangupa na saslušanje a on ne dođe pa poslije donese potvrdu da ke bio kod doktora i tako nekoliko puta.Kad ti to napravi drugi put staviš ga u buksu neka čeka.Ali u buksi nema mjesta i moraš ga hraniti. Druga stvar što u ststistiku ulazi broj podnesenih kaznenih prijava,dignutih optužnica itd a ne broj osuđujućih presuda pa daj brže bolje piši a za dokaze ćemo lako.
  1 reputacija
 12. bovu

  Maloljetnik-obiteljski zakon

  samo sa odobrenjem Centra za socijalnu skrb. kad navrši 18 godina može potpisati kupoprodajni ugovor.
  1 reputacija
 13. bovu

  Teretovnica - pitanje

  upisani korisnik prava uživanja ima pravo koristiti nekretninu bez obzira ko je vlasnik nekretnine. upisan teret prava uživanja korisnik ne može prenijeti drugome. korisnik je prava dok je živ ili dok se ne odrekne tog prava.
  1 reputacija
 14. Moje mišljenje je da imamo relativno ok zakone i da policija radi relativno dobro s obzirom na podkapacitiranost, kao i DO. Mislim da ne valja sudstvo. Imam spis u ladici. Bio sam svjedok/oštećenik. Znači, čovjek u 40tim godinama, nezaposlen, protjeran iz Njemačke nakon odslužene kazne zatvora zbog razbojstva, u Švicarskoj osuđivan, u Hrvataskoj pravomoćno osuđivan zbog krađa, uhvaćen na djelu prilikom provale u poslovni prostor. Općinski sud dosudio mu kaznu zatvora od 8 mjeseci a nakon žalbe županijsku sud mu preinačio kaznu u uvjetnu bez dana zatvora.
  1 reputacija
Ovaj popis predvodnika je postavljen na Zagreb/GMT+02:00
×
×
 • Napravi novi...