Jump to content

Najaktivniji članovi

Popularni sadržaj

Showing content with the highest reputation on 17.10.2019 u svim područjima

 1. Poštovani kolega pokušajte u mirovinskom da vam kopiraju ili izdaju rješenje koje će te zatražiti uz zahtjev da ne posjedujete staro a koje se zagubilo zbog velikog protoka vremena pa ćemo vam onda pokušati pomoći. Ovako bi bilo stvarno neozbiljno nagađati jer se radi o vašoj egzistenciji a sve relevantne podatke posjedujete na tom rješenju a koji mogu pomoći pri točnijem okvirnom izračunu. Ako uspijete to riješiti mi smo tu i pokušat ćemo vam pomoći. Lijep pozdrav i ugodan ostatak dana.
  1 bod
 2. Oni su pokriveni od takve štete, pa ih nazoveš i provjeriš postupak (neke općine traže da se zove policija i vadi potvrda da je to prijavljeno, a neki pokriju i bez potvrde). Ako filozofiraju, prijaviš policiji, izvadiš potvrdu i pismeno zatražiš naknadu štete, uz upozorenje da ćeš u protivnom pokrenuti tužbu.
  1 bod
 3. Plaćaš 2/3 u roku 8 dana od dobivanja naloga kao i 100 kn troškova. Ako se žališ dobit ćeš još i sudske troškove (uz ove) za platit.Koliko bi sud smanjio (ili dao ukor) nitko ne zna. Drže se jer tako piše u zakonu.
  1 bod
 4. Majka utvrđivanje,čl.30.st.1,bit će pozitivno ukoliko nije imala niti jedno drugo republičko državljanstvo do 08.10.1991. Vi nemate uvjeta osim ako se godinama deklarirate pripadnikom hr naroda.
  1 bod
Ovaj popis predvodnika je postavljen na Zagreb/GMT+02:00
×
×
 • Napravi novi...