Jump to content

Najaktivniji članovi


Popularni sadržaj

Showing content with the highest reputation on 31.10.2019 u svim područjima

 1. 1 bod
  Ruby_Danderfluff

  Trošak parnice, čl. 158 ZPP

  Da biste mogli samostalno uložiti reviziju, morate imati položen pravosudni ispit, inače će Vam revizija biti odbačena zbog nedostatka formalnih uvjeta, nadam se da to znate.
 2. 1 bod
  Ruby_Danderfluff

  Rastava

  Sve ok osim izreke presude, po meni, treba stajati: Razvodi se brak predlagateljica i predlagatelja, zaključen tad i tad, mada mislim da Vam kao neukoj stranci sud ne bi odbio ni ovakav prijedlog i prepravio bi izreku.
 3. 1 bod
  sivko

  tužba za klevetu ili uvredu

  Nikakve jer si govorio istinu,jedino što možeš dobit batina.A možeš ga prijavit za prijetnju.
 4. 1 bod
  Znači presuda je pravomoćna.Nema povećanja ni kamata.Prvo će krenuti sa ovrhom a onda ide možda rad ili zatvor.Bilo bi jedno 15-tak dana zatvora.
 5. 1 bod
  S pravne strane Vaša trudnoća ne bi smjela biti nikakav problem. Svatko ima pravo na svoje poglede, ali to Vas ne bi trebalo zabrinjavati. Imate kvalifikaciju za to radno mjesto, ispunjavate u cijelosti uvjete po natječaju, a Vaša trudnoća ili npr.nečija sterilnosti, apsolutno ništa nemaju sa radnim mjestom i ugovorom o radu.
 6. 1 bod
  vodovod1

  status obrta

  Ako je stanje obrta: odjava, onda je odjavio obrt. Da je u privremenoj obustavi pisalo bi stanje obrta: privremena obustava.
 7. 1 bod
  Gringo

  Razvod i borba za dijecu

  Uz ovo što vam je već odgovoreno, dodao bi samo nekoliko rečenica za koje smatram da su vrlo bitne za razvoj postupka jer imam dojam da već u startu malo krivo postavljate stvari. Otac djece mora biti svjestan sljedećeg: Nema rješenja preko noći i nemojte očekivati da će se netko drugi boriti za vašu djecu ako to niste spremni sami! Ovo su postupci u kojima nema univerzalne formule u koju ćete uvrstiti nepoznanice i dobiti rješenje, već postupak oko buduće organizacije života djece može potrajati nekoliko godina. Da li je otac spreman na jednu dugotrajnu i iscrpljujuću borbu (emocionalno i financijski) i da li već zna odvjetnika sa kojim će dogovarati strategiju postupanja? Nemojte se ljutiti, ali kad čujem pitanje "Da li tu otac ima uopće šanse u borbi za dijete?" uputim ga Vidovitom Milanu ili u kladionicu. Od svega što ste napisali, meni bi za početak bilo puno važnije dobiti odgovor na sljedeća pitanja: Koliko se otac do sada bavio djecom? Kako vidi svoj odnos sa njima? Kako vidi buduću organizaciju života djece?
Ovaj popis predvodnika je postavljen na Zagreb/GMT+02:00
×
×
 • Napravi novi...