Jump to content

Najaktivniji članovi

Popularni sadržaj

Showing content with the highest reputation on 05.02.2020 u svim područjima

 1. Nemojte naplaćivati materijal već recite kome ćete raditi poliranje da vam kupi i donese materijal. Ovako smijete slobodno odraditi ali ne smijete naplatiti jer vam je to poslovni odnos onda i prekršaj (obavljanje neregistrirane djelatnosti). Što se tiče objavljivanja slika vodite računa o GDPR-u i tražite suglasnost od osoba čije automobile stavljate na svoj web suglasnost da smijete i pogotovo ako će biti slika u stilu zadovoljan vlasnik nakon poliranja.
  2 reputacija
 2. Trebali bi sa ovom ovršnom ispravom zatražiti sudsku ovrhu na novčanim sredstvima po računima ovršenika, a koju u konačnici provodi Fina. Znači, ovrhu temeljem ovršne isprve, ali preko suda.
  1 reputacija
 3. Borbena7

  Problem s B2 Kapital

  Ako želite platiti dug, tada se možete upustiti u pregovaranje oko otplate. A ako ne želite platiti dug, odnosno ako se želite pozivati na zastaru, tada ne trebate ništa činiti, jer su onda oni na potezu u smislu ponovnog pokušaja pokretanja ovršnog postupka, gdje Vi opet imate pravo na prigovor u smislu zastare.
  1 reputacija
 4. Onda bi netko trebao dat ustavnu tužbu Ne moraju ništa jer svaka članica EU-a sama za sebe određuje koji su uvjeti za dobivanje državljanstva.
  1 reputacija
 5. Prije svega bi valjalo utvrditi da li odredbe čl. 14 st. 3.Zakona o najmu stanova predstavljaju prisilni propis glede čl. 2 Zakona o obveznim odnosima. Naime, prisilni (kogentni) propis je propis koji obvezuje na jedno čvrsto određeno ponašanje koje zakonodavac smatra posebno važnim za pravni poredak, za pravnu sigurnost i za vladavinu prava i koje ponašanje svakako hoće postići. Prisilni propisi nisu formulirani na isti način pa se tako nekad jasno određuje da je posljedica nepoštivanja određenog propisa ništavost, dok se u nekim situacijama određuje dužnost, obveza, zabrana i sl.
  1 reputacija
 6. Matejko231

  Zastara???

  Sumnjam da bi za to djelo bilo sudjenje u odsustvu. Za sudjenja u odsustvu mislim da trebaju postojati dobro opravdani razlozi (da ne bubam sad na pamet), a obzirom da ste svakako bili dostupni bez obzira sto niste u HR, nego u Njemackoj, prije bih rekao ili da je odvjetnistvo odbacilo prijavu ili da Vas osteceni nije niti prijavio.
  1 reputacija
 7. sivko

  Zastara???

  Da jesi onda bi bila zastara izvršenja kazne koja bi počela pravomoćnom presudom.
  1 reputacija
 8. Matejko231

  Zastara???

  Isto tako, ako je to stvarno prijavljeno, onda bi to trebalo biti kazneno djelo koje se goni po slozbenoj duznosti, sto znaci da bih Vas drzavni odvjetnik trebao obavijestiti o pokretanju istrage protiv Vas, a to sto ste trenutno u Njemackoj ne bih im trebao predstavljati problem da Vas nadju. Ili postoji mogucnost da Vas je hotel prijavio, policija je zaprimila kaznenu prijavu, bez obzira sto nisu obavili razgovor s Vama na okolnosti tog djela, poslali su kaznenu prijavu drzavnom odvjetniku pa je drzavni odvjetnik istu odbacio da li zato sto je procjenio da je mozda u pitanju beznacajno
  1 reputacija
 9. BRKICA00

  zadužnica

  Možete se osigurati i preko loro akreditiva i to vam je daleko najbolja opcija. Novac se stavi na poseban račun te nakon obavljenog posla i sa odgovarajućom dokumentacijom se isplati po završetku posla.
  1 reputacija
 10. Interesira me koja je razlika između rasporeda na radno mjesto unutar državne službe (državnog službenika) i premještaja ?
  1 reputacija
Ovaj popis predvodnika je postavljen na Zagreb/GMT+02:00
×
×
 • Napravi novi...