Jump to content

Najaktivniji članovi


Popularni sadržaj

Showing content with the highest reputation on 18.05.2020 u svim područjima

 1. 3 bodova
  sivko

  Testiranje na droge

  Sve to navedi pa kako sud odluči. Možda neće ići prekršajni nalog nego optužni prijedlog jer je kazna 10-20 000 kn pa ćeš direktno kod suca.
 2. 1 bod
  Pozdrav, evo da javim da je dio problema rijesen. Uglavnom sud je donio rjesenje o obustavi ovrhe, odma i zaključak protiv kojeg nema pravnog lijeka 14.5. 2020. Pogledam 15.5 u vlasnički list i nema više zabilježbe ovrhe. 🙂Znači i gruntovnica je odmah postupila i izbrisala. Zamolila sam sutkinju da uzme prioritetno, ali baš tako brzo se nisam nadala. Banke su naravno spore, nismo još dobili brisovnice, pozurujem ih mailovima. Nadam se da će sve biti u roku. Pozdrav
 3. 1 bod
  Spitfire

  Parcelacija i pristupni put

  Površina zemljišta u parcelaciji će se izračunati prema suvlasničkim omjerima i odrediti oblik, ako je to moguće, da obje imaju pristup putu. Ako nije moguće, isto se može riješiti kroz pravo služnosti. Dakle, dio jedne čestice koji bi trebala osigurati veza sa pristupnim putom računa se u površinu te čestice ali ne na način da bi se drugoj poršina umanjila za taj dio.
 4. 1 bod
  Ben1999

  Uređivanje međe/prijetnje

  Puno hvala na informacijama!
 5. 1 bod
  BRKICA00

  Otkaz bez poslodavca

  Ukoliko znate ime knjigovodstva provjerite s njima da li imaju ovlast da vas odjave (dosta često imaju ukoliko se brinete) makar vaše je samo da napravite ono što vam je borbena rekla. Porezna ne odjavljuje ljude niti je to njihov posao.
 6. 1 bod
  Zahvaljujem i svako dobro.
 7. 1 bod
  Vjerujem da će se nastaviti pod istim poslovnim brojem spisa.
 8. -1 bodova
  Bruno94

  Prisvajanje zemljista

  Prije svega zelim Vam dobar dan. Nisam siguran da sam stavio temu u pravi pred forum,ali ispravit ce me netko ako sam zeznuo 😁 Ovako,radi se od zemiljistu pored moje kuce cca 200m2. Vlasnice nije bilo ovdje godinama,pojavi se svakih 7-8god,pogleda i ode. Susjed s druge strane zemljista i ja odrzavamo parcelu zadnjih 30+godina,kosimo,cistimo zbunje,i sve potrebno da se ne nakupi stetocina i glodavaca,jer je jako ruzno za vidjeti. Koja bi bila procedura da se zemljiste prisvoji susjedu i meni? Da se podjeli po pola posto ga mi i odrzavamo zadnjih godina,a vlasnica nije prstom mrdnula kako bi se reklo. Kome se javiti,ciju pomoc traziti,i kakva je procedura da zemljiste pripadne nama? Cuo sam par slicnih slucajeva,i znam da je moguce,pa eto.. svaki prijedlog je dobrodosao 😄 Hvala svima. Lp
Ovaj popis predvodnika je postavljen na Zagreb/GMT+02:00


×
×
 • Napravi novi...