Jump to content

Najaktivniji članovi


Popularni sadržaj

Showing content with the highest reputation on 22.05.2020 u svim područjima

 1. 2 bodova
  Borbena7

  Provjera stana

  Nikako. Zemljišne knjige su javne isprave.
 2. 1 bod
 3. 1 bod
  Prvo možete mi samo reći odakle ste izvukli tu informaciju sa 13% poreza. Drugo nakon prodaje treba popuniti joppd obrazac, predati ga u poreznu i platiti porez. Prema ugovoru o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja to je to.
 4. 1 bod
  MaryFI

  Otkaz na bolovanju

  Puno hvala!
 5. 1 bod
  Referent12

  Korištenje loga firme

  Hvala Vam.lp
 6. 1 bod
  Luka0237

  Testiranje na droge

  A evo ja sam danas gotov s rocistem. Uglavnom vozacku mi nece dirati ali mi nije naglasila kolika ce mi novcana kazna biti uglavnom samnjit ce mi je i da ce presudu doniti danas u 14:30 a da bi trebalo rjesenje doci na kucu
 7. 1 bod
  Borbena7

  Imovina

  Nema. U bračnu stečevinu ne ulazi imovina koju su bračni drugovi stekli za vrijeme trajanja bračne zajednice na temelju nasljeđivanja.
 8. 1 bod
  Luka1998

  aneks ugovora o radu na određeno

  Hvala na brzom odgovoru
 9. 1 bod
  Borbena7

  Problem sa susjedima

  Bilo bi dobro da se Vi prestanete ponašati tako kako se ponašate. Vi ste ti koji uzmiču i dozvoljavate im da Vas uznemiravaju. Čemu to "skrivanje" u vlastitoj kući? Da se razumijemo, nisam za to da ih uznemiravate, ali svakako smatram da bi se trebali slobodno ponašati u svom domu. Hodajte kada hoćete i kako hoćete, izlazite u dvorište kada god poželite, spuštajte rolete kada god za to imate potrebe, svoje goste dovodite kada Vam to odgovara, slušajte tv onoliko glasno koliko Vam je uhu ugodno, puštajte vodu kada god za to ima potrebe...
 10. 1 bod
  Hvala još jednom na pomoći, ali i Vašoj strpljivosti. 🙂 Mami i meni nije ugodno, koliko god je vidljivo da odgovornost za ono što nam se stavlja na teret, nije naša. Ali kako ste naveli, sad smo mirne.
Ovaj popis predvodnika je postavljen na Zagreb/GMT+02:00


×
×
 • Napravi novi...