Jump to content

Najaktivniji članovi


Popularni sadržaj

Showing content with the highest reputation on 28.07.2020 u svim područjima

 1. 1 bod
  Veky0104

  Pravo na naslijeđe.

  Hvala, na odgovoru. Lijep pozdrav.
 2. 1 bod
  Borbena7

  Eos matrix

  Ovo je uredu, jer vjerovnik sam odlučuje što će napraviti sa dugovanjima. Opravdano očekuju povrat nepodmirenog duga, a Vaša suglasnost za ovaj pravni posao između njih nije ni bila potrebna. Recite im da Vas prestanu uznemiravati, i nemojte se više javljati i na ovaj način komunicirati s njima.
 3. 1 bod
  Radno ste nesposobni, ali nisu utvrđeni uvjeti za invalidsku mirovinu? Trebali biste podnijeti zahtjev za invalidsku mirovinu, u tom postupku biti vještačeni, i onda ulagati žalbu na vještačenje vještaka. Koliko i ja čujem, svi zavodi za vještačenja u RH rade na isti način, tako da ovo nije neko iznenađenje. Prigovarati da je vještak nestručan ili da nesavjesno obavlja svoj posao možete samo Zavodu.
 4. 1 bod
  G-man

  poništena presuda

  Pišite požurnicu i predstavku na rad glede konkretnog suca predsjedniku suda.
 5. 1 bod
  Ivana SB

  ovrha povodom strane sudske odluke

  Draga Borbena, samo da dojavim, zupanijski sud je odbio zalbu i potvrdio prvostupanjsko rjesenje Sad valjda mozemo nekretninu prodavati i naplatiti alimetnaciju? :))) Puno ti hvala na tvojim brzim i kompetentnim odgovorima.
 6. 1 bod
  G-man

  sudska praksa

  Objedinjene prakse nema, no evo nekih poveznica, pa možda bude od pomoći - praksa VSRH-a (i drugih sudova RH, koji je objavljuju) praksa USRH-a praksa ESLJP-a u odnosu na RH (znači, samo odluke po tužbama podnesenim protiv RH) praksa ESLJP-a (cjelokupna praksa) praksa Europskog suda pravde (suda EU) Glede prakse RH sudova, postoji i specijalizirani portal Ius info, međutim, za pristup istoj, morat ćete se registrirati, a registracija kod njih se naplaćuje.
Ovaj popis predvodnika je postavljen na Zagreb/GMT+02:00


×
×
 • Napravi novi...