Jump to content

Najaktivniji članovi

Popularni sadržaj

Showing content with the highest reputation on 11.09.2020 u svim područjima

 1. https://www.katalog.kgz.hr/pagesResults/bibliografskiZapis.aspx?&currentPage=2&searchById=10&sort=0&age=0&spid0=10&spv0=Kraljevina+Srba%2c+Hrvata+i+Slovenaca.+Zakoni&mdid0=0&vzid0=0&xm0=1&selectedId=145002278
  2 bodova
 2. https://www.split.hr/gradska-uprava/gradsko-vijece/sjednice-gradskog-vijeca/36-sjednica-gradskoga-vijeca-grada-splita-16-srpnja-2020-g https://www.split.hr/gradska-uprava/sluzbeni-glasnik
  2 bodova
 3. provjerite, za svaku sigurnost, pod kojim ste uvjetima objavljivala radove na svim tim portalima. vaše autorstvo je neosporno, ali možda ponovna/daljnja objava zahtijeva ispunjenje određenih uvjeta (na koja ste eventualno pristala prilikom registracije/objave).
  1 bod
 4. Poštovani zoranp, Ministarstvo branitelja (nadležni županijski ured) treba Vam izdati potvrdu o ustrojbenom mjestu vojnik a sve temeljem priznavanja statusa branitelja na osnovu sudjelovanja u NZ i njihove potvrde. Lijep pozdrav
  1 bod
 5. Ma može. Njemu se ne žuri a ja sam uvijek da posao obavim što prije.Eto i sud radi svoj posao kako treba kad je rekao da i tužitelj ima pravo postavljati pitanja.
  1 bod
 6. Poštovani to zvanje treba mirovinskom da bi vam izračunali mirovinu prema par činjenica. Tema obrađena od strane poštovanog profa pa tamo imate sve lijepo objašnjeno. Imate HRVI, borbeni sektor, zvanje, staž itd. Ako vam piše vojnik onda oni računaju prema ovom pravilniku plus dani u borbenom sektoru vaš staž. Uglavnom to sve što je navedeno može se vidjeti u tablici profa za okvirni izračun mirovine. https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2020_03_26_628.html .
  1 bod
 7. Rokovi za povrat imovine o kojoj govorite odnose se na rokove za povrat imovine koja je oduzeta za vrijeme ranijih totalitarnih režima, a za koje vlasnici nikad nisu obeštećeni. Ovo je po mom mišljenju druga situacija. Treba pregledati sporazum na temelju kojega se imovina treba vratiti, te ako je još uvijek moguće, utužiti učilište za povrat imovine temeljem ugovora.
  1 bod
 8. sivko

  Privremeni rad

  I dobro je napisao da se nema pravo na terenski dodatak jer će se raditi u mjestu boravišta.Jedino nema pravo tražit da netko prijavljuje boravak ako to sam neće,ali onda ne bi bilo ni premještaja.
  1 bod
 9. Za primarnog poslodavca ne radite u istoj branši? Možete putem autorskog ugovora, ili ugovora o djelu, ali tada možete raditi samo za poslovne subjekte, jer će Vam oni moći obračunati i platiti porez na djelo ili autorski ugovor.
  1 bod
 10. Postoji - tzv - Ugovor o tehničko poslovnoj suradnji.
  1 bod
Ovaj popis predvodnika je postavljen na Zagreb/GMT+02:00
×
×
 • Napravi novi...