Jump to content

Najaktivniji članovi

Popularni sadržaj

Showing content with the highest reputation on 22.10.2020 u svim područjima

 1. Dobro si dobio i to je to,nemaš više što tražit od drugih sudova.Slabo si pročitao uvjerenje jer piše da se ne vodi postupak "u Republici Hrvatskoj".Inače preko e građani samo taj sud je nadležan za izdavanje.
  2 bodova
 2. Sve ponesi odmah i odmah i tražiš smanjenje i na rate.
  2 bodova
 3. Ni u ludilu ne potpisuj sporazumni otkaz ugovora o radu, ako kaze da nema mjesta neka ti da poslovno uvjetovani otkaz sa kojim imas sva prava na burzi ili te moze pustiti da ti istekne taj ugovor do kraja godine i sa prijavom na burzu opet imas sva prava.
  1 bod
 4. Točno,a uz sve ćeš tražit i otplatu kazne na rate.
  1 bod
 5. Matrix

  1/4 pa 1/3

  Vidi Članak, koji se temelji na odluci Vrhovnog suda Republike Hrvatske, Rev 1519/98, od 16. V. 2001. 👍
  1 bod
 6. Prvo ćeš imati na sudu priliku iznijeti obranu, a tu ti vrijedi isto što pišemo za prigovore - priznanje, kajanje, olakotne okolnosti (nekažnjavanost, potreba za v.d., mala primanja, obitelj...). I da, umaš realne šanse da će kazna biti puno manja, a i da će smanjiti zabranu (teško da je uopće ne bude).
  1 bod
 7. Po mom tumačenju nije legalno nositi takvo oružje, jer se oružje C kategorije ne može registrirati u svrhu osobne sigurnosti. Članak 35. stavak 8. Zakona o nabavi i registraciji oružja građana kaže da se Oružje B i C kategorije izvan lovišta i strelišta mora prenositi u odgovarajućim navlakama ili kovčezima nenapunjeno, a oružje koje se nosi radi osobne sigurnosti mora se nositi na način da nije vidljivo. Po trenutnom tekstu zakona se isključivo vatreno oružje kategorije B može registrirati u svrhu osobne sigurnosti (dozvola za držanje se izdaje, a dozvolu za držanje i nošenje je u h
  1 bod
Ovaj popis predvodnika je postavljen na Zagreb/GMT+01:00
×
×
 • Napravi novi...