Jump to content

Najaktivniji članovi

Popularni sadržaj

Showing content with the highest reputation on 23.10.2020 u svim područjima

 1. Borbena7

  Rješenje o ovrsi

  Ako je u pitanju rješenje o ovrsi javnog bilježnika i ako smatrate da je dug u zastari, možete uložiti prigovor u roku 8. dana od dana zaprimanja, a isti šaljete javnom bilježniku koji Vam je dostavio to rješenje. Po prigovoru on spis dostavlja sudu, gdje u parnici dokazujete svoje tvrdnje iz prigovora.
  1 bod
 2. Sretno i javi kako je prošlo.
  1 bod
 3. REPUBLIKA HRVATSKAVisoki prekršajni sud Republike HrvatskeZagrebBroj: Pž-2598/17U I M E R E P U B L I K E H R V A T S K EP R E S U D AIR J E Š E N J EVisoki prekršajni sud Republike Hrvatske, u vijeću sastavljenom od sutkinja Emire Rotar kao predsjednice vijeća Ivanke Mašić i Gordane Korotaj kao članica vijeća, uz sudjelovanje sudske savjetnice Emine Bašić kao zapisničarke, u prekršajnom postupku protiv okr. M.Š., zbog prekršaja iz čl. 216. st. 1. i 3. i dr. Zakona o sigurnosti prometa na cestama (NN 67/08, 48/10, 74/11, 80/13, 92/14 i 64/15.), odlučujući o žalbi okrivljenika podnesenoj
  1 bod
 4. Kad dođe od policije prekršajni nalog napisat će se prigovor i u njemu tražit saslušanje kod suca kojemu će se objasniti situacija.Negiranje prekršaja vodi tome da se kazna ne može smanjivati. Ako se putuje u Irsku radi posla treba obavezno tamošnju adresu prijavit policiji da ne bi došlo do komplikacija tokom vođenja postupka (ne mogu dostaviti pozive i drugo).
  1 bod
 5. To vrijedi trenutno a što nosi budućnost nitko ne zna.
  1 bod
 6. Malo ste van teme, ali shcaćam i Vas, te sam to bio i spomenuo, no u Vašem slučaju sam siguran da bi kao što kažete barem dobili tržišnu vrijednost. U slučaju POS stanogradnje, po tumačenju koje sam eto vidite dobio, ako u zakonu ograničenje u obliku koje se nama dogodilo ne postoji, mi nismo obespravljeni i nemamo pravo na naknadu (apsurd). Ako je to doista tako onda se i dalje držim mojih etiketa državi. Ako nije, onda vjerujem da u duhu toga da zakon ne može predvidjeti sve životne situacije mora postojati način da se i naše privatno vlasništvo zaštiti.
  1 bod
 7. nenad62

  braniteljske dionice

  ljudi moram priznat kada sam otisao na dan isplate u finu u splitu, da sam skoro dozivio sok kad su mi isplatili dividendu u iznosu 40,00 kuna. automatski sam odlucio da prodam svoje udjele. to nazivam punim pravom pljacka stoljeća. nisam sjedio u kancelariji, vec dijelio sudbinu sa svojim prijateljima bivsim vojnicima zng. a. 1.crta.sram bilo one koji vode racuna o braniteljskim dionicama, a napominjem da nisam otisao u d. rat ni za mirovinu ili bilo sta kao stan ili automobil. eto toliko od mene. zivila hrvatska drzava. pozdrav domovini. hrvi u mirovini 20 posto.
  0 bodova
Ovaj popis predvodnika je postavljen na Zagreb/GMT+01:00


×
×
 • Napravi novi...