Jump to content

Najaktivniji članovi

 1. Ruby_Danderfluff

  Ruby_Danderfluff

  Moderator


  • Bodovi

   2

  • Broj objava

   9088


 2. Borbena7

  Borbena7

  Moderator


  • Bodovi

   2

  • Broj objava

   10006


 3. sivko

  sivko

  Korisnik


  • Bodovi

   1

  • Broj objava

   10961


 4. Matrix

  Matrix

  Moderator


  • Bodovi

   1

  • Broj objava

   12355


Popularni sadržaj

Showing content with the highest reputation on 24.11.2020 u svim područjima

 1. Miljko

  Prijaviti boravište?

  1. Ne ako je riječ o boravištu. 2. Izabrani doktor opće prakse se ne veže uz adresu prebivališta/boravišta tako da možete
  1 bod
 2. Vjerojatno ne, ali mislim da bi trebalo izvršiti uvid u činjenice u spisu prije nego što bi se moglo na jednom forumu odgovoriti na ovo pitanje, jer je, ponavljam, komplicirano.
  1 bod
 3. Na temelju čega se ovo temelji (baš me zanima članak ZOG-a)
  1 bod
 4. Ovo je vrlo komplicirano pitanje. Činjenica je da se, osim ako se radilo o prioritetnoj (radničko potraživanje) ili razlučnoj tražbini, potraživanje prema predstečajnom ili stečajnom subjektu može ostvarivati samo u predstečajnom postupku. Međutim, predstečajni subjekt je trebao sam istinito prikazati sva svoja dugovanja prema svima, te ako to nije učinio, možete "rušiti" predstečajnu nagodbu, neovisno o tome je li ili nije Vaš odvjetnik prijavio tražbinu u predstečajnu nagodbu ili nije.
  1 bod
 5. Prvo treba podnijeti zahtjev za zaštitu prava na suđenje u razumnom roku sudu pred kojim se vodi postupak, pa ako se rješenjem odredi rok u kojem se treba riješiti predmet, a ne riješi se u tome roku, tek onda se ima pravo tražiti naknada zbog povrede prava na suđenje u razumnom roku.
  1 bod
 6. Borbena7

  Oporuka

  Možete to i ovako sročiti.
  1 bod
 7. MIšljenja sam da se ima smatrati plaćom.
  1 bod
 8. sivko

  zalog

  Ako je budu pritvarali do dovođenja na sud taj će novac bit privremeno oduzeti ali će moći raspolagati s njim.Štetu bi trebalo podmiriti prije nego dođe do izručenja tako da odmah sudu može dokazat da je šteta podmirena.
  1 bod
 9. Version 1.0.0

  338 preuzimanja

  Napomena:Izdavači i autori ne snose nikakvu odgovornost za eventualnu štetu koja može nastati zbog uporabe ovog predloška.
  1 bod
Ovaj popis predvodnika je postavljen na Zagreb/GMT+01:00
×
×
 • Napravi novi...