Jump to content

Najaktivniji članovi

 1. sivko

  sivko

  Korisnik


  • Bodovi

   2

  • Broj objava

   10961


 2. Spitfire

  Spitfire

  Moderator


  • Bodovi

   1

  • Broj objava

   8415


 3. Ruby_Danderfluff

  Ruby_Danderfluff

  Moderator


  • Bodovi

   1

  • Broj objava

   9108


 4. Miljko

  Miljko

  Korisnik


  • Bodovi

   1

  • Broj objava

   171


Popularni sadržaj

Showing content with the highest reputation on 27.11.2020 u svim područjima

 1. Zakonu o gradnji, Zakonu o prostrornom uređenju, odredbama za provođenje prostornih planova i odlukama JLS. Za sada ne. Odluke JLS. Upravnom odjelu JLS nadležnom za poslove prost.uređenja i gradnju. Prije upuštanja u izradu bilo kakove dokumentacije mogli bi ste se informirati kod njih što i kako. Samo onaj tko zna za to na način da prijavi građ. inspekciji. Ili u slučaju eventualne prodaje, kupac ili banka. Ne. Sama garaža je pomoćni objekat i trenutno se može graditi do 50 m2 bez građ.dozvole uz glavni projekt na čestici postojeće stamben
  1 bod
 2. U dijelu u kojem ste kuću kupili novcem od prodaje stana, kuća je Vaša vlastita imovina (jer potječe iz vlastite imovine). U dijelu u kojem je kupljena sredstvima kredita, bračna je stečevina i dijeli se na pola.
  1 bod
 3. 1. Da, 12% poreza na dohodak plus pripadajući prirez (od 1.1. 10%) 2. Da, ista stopa kao broj dva 3. Ovo je neka greška. Prema pragu bi rekao da se odnosi na firme koje plaćaju porez na dobit, a 7,5 milijuna je granica koja određuje po kojoj stopi plaćaju porez (tako da stavite link da vidimo o čemu se radi) Nemoguće je da nema poreza jer prihod od dividendi upada u poreze od kapitala, a pogotovo za dividende iz SAD-a s kojim nemamo ugovor o sprječavanju dvostrukog oporezivanja tako da se mora platiti njihov porez i uz to još i naš
  1 bod
 4. Točno tako je na papiru a stvarnost je malo drugačija.Ovi što ubacuju početak zabrane nešto su sporiji ali je njihovo mjerodavno, zato treba non stop provjeravati.
  1 bod
 5. sivko

  alkotestiran pred kućom

  Rekli su ti prijatelji da si nepropisno zaustavljen.Nema rotirki,nema stop tablicae.Drot ti je objasnio ostalo.Vozio jesi,a na kraju ipak sudac odlučuje.
  1 bod
Ovaj popis predvodnika je postavljen na Zagreb/GMT+01:00
×
×
 • Napravi novi...