Jump to content

Najaktivniji članovi

 1. Matrix

  Matrix

  Moderator


  • Reputacija

   3

  • Broj objava

   12604


 2. G-man

  G-man

  Moderator


  • Reputacija

   2

  • Broj objava

   22596


 3. Ruby_Danderfluff

  Ruby_Danderfluff

  Moderator


  • Reputacija

   2

  • Broj objava

   9593


 4. Borbena7

  Borbena7

  Moderator


  • Reputacija

   2

  • Broj objava

   11970


Popularni sadržaj

Showing content with the highest reputation on 31.03.2021 u svim područjima

 1. Lijepi pozdrav. Nakon mjesec dana iščekivanja sa jako malo informacija, naučila sam kako funkcionira dobivanje prava na kontakt trećoj osobi u Remetincu. Odlučila sam podijeliti to ovdje jer znam da ima još ljudi koji svaki dan očajno gube živce čekajući,jer informacije iz zatvora su površne,a ni na internetu nije bolje, čitala sam satima i satima. Nije lako kad je netko tvoj u zatvoru,tako da nadam se da ću pomoći nekome. Ovo što pišem odnosi se isključivo na zatvor Remetinec, izdržavanje pravomoćne kazne,nakon odrađene dijagnostike,kada osoba počne izdržavati kaznu. Ovo n
  1 reputacija
 2. To je več bolje znam da nije isto i da nemožeš razmišljati iz pozicije kad imaš sve riješeno kao mi koji se borimo za svoj status kad bi gledao sve crno davno bi digao ruke od svega. Teza da je jednako bilo prije i sada za dobivanje statusa rvi baš i ne stoji a naročito kad se određuje omjer rat i mir.😉
  1 reputacija
 3. Borbena vam je već odgovorila, tako da se mogu samo pridružiti, međutim na njen odgovor ste postavili upit: U tom slučaju bi ona sa djecom bila nasljednica svog supruga, no morala bi da trpi upisano pravo ploduživanja
  1 reputacija
 4. “ Optimisti “ sjede u komisiji.bolje se ne nadati a dobiti , nego se nadati a ne dobiješ.nije se “ lako prelazilo “ u opću ni u bolja vremena ( 2005 — 2010 ), bez obzira koliko je bilo bolničkih ležanja i rješenih psihotestova. Neki kažu : u Nadi je spas. 🤔🤔
  1 reputacija
 5. Nakon što su Vas ovako dva puta izigrali na natječajima, ja bih pokrenula upravni spor protiv imenovanja dviju osoba koje su imenovane na posljednjem natječaju, ako još teče rok od 30 dana.
  1 reputacija
 6. Također, mogli bi se svi susjedi koji su na opisani način prevareni dogovoriti i podnijeti kaznenu prijavu radi pokušaja prijevare protiv, kako konkretnih pojedinaca koji su ih prevarili, tako i protiv njihovog poslodavca. Određene radnje će se tada poduzeti, pa ukoliko ti pojedinci i ta tvrtka žele provoditi svoje vrijeme razgovarajući s policijom i DORH-om, neka im bude. Kako Sivko kaže, to rade radi provizija, ali i poslodavac je jako dobro upoznat s time, samo se znaju praviti blesavi.
  1 reputacija
 7. Ruby_Danderfluff

  Kleveta - internet

  Neke javne koristi od tog postupka nećete imati, tim više što je sporna nadležnost (djelo počinjeno na teritoriju druge države, posljedice nastale na teritoriju ove) i identitet počinitelja. Ja bih radije zaboravila ili nastojala ukloniti kanalima Googlea, jer ovi postupci po privatnim tužbama nemaju prioritet u kaznenom pravosuđu, te se može dogoditi da kroz godinu ili dvije postupak tek započne.
  1 reputacija
 8. G-man

  Placanje odvjetnika

  Sukladno Tbr 30/1 Tarife, usmeno mišljenje i svajetovanje iznosi 500,00 kn za svaki započeti sat (plus PDV ukoliko je odvjetnik u sustavu PDV-a, jer neki jesu, neki nisu).
  1 reputacija
 9. Možeš tražiti, obavit će se procjena (socijalci, psiholozi, psihijatri...) i sud će na temelju toga donijeti neku odluku, a može odrediti termine slobodnog viđanja, viđanje u prostorijama centra i u prisustvu djelatnika i dr., a nemoguće je napamet reći kako će odlučiti u ovom konkretnom slučaju. Možeš se obrati i nekoj od udruga za pomoć žrtvama nasilja, oni imaju i besplatnu pravnu pomoć, pa ti objasne točno kako to ide.
  1 reputacija
 10. Ne, nije imala pravo ovo javno objaviti, a oglasna ploča se smatra javnom objavom. Obratite se Upravitelju zgrade da hitno zatraži od predstavnice stanara povlačenje osobnih podataka sa oglasne ploče, a sve pod prijetnjom podnošenja Zahtjeva za utvrđivanje povrede prava AZOP-u.
  1 reputacija
 11. Baka nije dužna da se povinuje ničijim prohtjevima pa tako ni djetetovim. Nema tog zakona kojim kčer može baki prijetiti glede raspolaganja vlastitom imovinom, što če reči da baka već sutra može istu ostaviti bez ikakvog nasljedstva. Nema potrebe, jednostavno neka se ogluši na zahtjeve kčerke.
  1 reputacija
 12. Prije koji mjesec mi je uvažena žalba za nepriznatu ozljedu na radu. Ovih dana sam bio u Hzzo-u na raspravi, samnom su sudjelovali majstor koji mi je bio na stroju i direktor proizvodnje u pogonu. Ja sam se držao svoje priče da nisam kriv i da je majstor mogao drukčije postupiti, njih dvojica su se držali priče da je moja nepažnja. Jel imao tko kakav sličan slučaj ili kakav savjet, mislim šta mogu očekivati od daljnjeg toga postupka?
  1 reputacija
 13. Borbena7

  imam li kakva prava?

  Na žalost, ne. Njihovo pravo da s Vama ne sklope novi ugovor.
  1 reputacija
 14. Željac047

  razvod braka

  Poštovani, dozvolite da se i ja uključim u raspravu i da iznesem svoje mišljenje.... Nije u tijeku tužba, kako navodite, već sudski postupak za razvod braka, kojeg je zatražila supruga podizanjem tužbe za razvod braka... Nadalje, ova dva priložena dokumenta, uopće, ne moraju biti usko vezana, tj. odnositi se na isto, a mogu ali nije u pitanju isti postupak, jer je razvidno da se prvopriloženi odnosi na postupanje djelatnika CZSS po obavjesti policije, dok se drugi odnosi upravo na naprijed spomenuti razvod braka... Kao što sam naprijed napisao, dokumenti su različite narav
  1 reputacija
 15. Matrix

  Naknadno pronađena imovina

  Version 1.0.0

  55 preuzimanja

  Predložak prijedloga kojim se inicira postupak za raspoređivanje naknadno pronađene imovine. Napomena:Izdavači i autori ne snose nikakvu odgovornost za eventualnu štetu koja može nastati zbog uporabe ovog predloška.
  1 reputacija
Ovaj popis predvodnika je postavljen na Zagreb/GMT+02:00
×
×
 • Napravi novi...