Jump to content

Najaktivniji članovi

Popularni sadržaj

Showing content with the highest reputation on 05.04.2021 u svim područjima

 1. Poštovani, Želim prvo da Vam se zahvalim na vremenu koje odvajate da odgovorite na brojna pitanja. Mnoga od njih se ponavljaju, moguće da će i moja spadati u grupu na koju je već dat odgovor. 1. Rođen sam u Zagrebu 1979. godine i imam hrvatsko drzavljanstvo, uredno rodni list i domovnicu (čitava porodica mi je iz Hrvatske). Deca su mi rodjena 2013. i 2017. godine u Beogradu. Koliko sam upoznat sa materijom za njih je potrebno da samo podnesem zahtev za upis u maticne knjige RH. Da li to moam da uradim u Veleposlanstvu u Beogradu ili mogu da odem u bilo koji maticni ured u RH i zavrsi
  1 bod
 2. Pisao sam na mail i dobio samo odgovor da ću biti obavešten preko PP B.Manastir.Ne preostaje drugo nego da čekam i to je to.
  1 bod
 3. Obavezno se obratite sudu i zatražite odgodu eventualno zakazanih rasprava ili kakvih drugih radnji po predmetima u idućem kratkom vremenu (rasprave u idućih mjesec dana). Nakon što ćete angažirati novog odvjetnika, u spiseve dostavite punomoć i postupci će se nastaviti. Vidite i odredbu čl. 99. st. 4. ZPP-a.
  1 bod
 4. Još će proći mjeseci do bilo kakvog poziva.
  1 bod
Ovaj popis predvodnika je postavljen na Zagreb/GMT+02:00
×
×
 • Napravi novi...