Jump to content

Najaktivniji članovi


Popularni sadržaj

Showing content with the highest reputation on 04.07.2020 u svim područjima

 1. 1 bod
  Antonio, maknuo sam vam zadnju objavu, jer biste njome mogli dovesti u dodatne probleme i sebe samog i tu drugu osobu koju spominjete. Vi to možda ne vidite, ali to je razlog micanja. Apsolutno razumijem o čemu pričate i donekle se slažem s vama - u slučajevima kada bi se radilo o izoliranom slučaju. Osobno znadem za predmete gdje ljudi (danas u 30-ima) zbog jednog jedinog jointa iz doba kada su bili na faxu (i kada je to bilo kazneno djelo) imaju i dan-danas ozbiljnih problema prilikom rutinskih provjera, jer policajcima se prikaže iz njihovih evidencija "droga" i onda ima svega i svačega, ponekad čak i skidanja do gola na javnom mjestu. Tako da u tom pogledu dijelim vaše rezoniranje. Međutim, vaš slučaj se ne može podvesti pod izoliran, jer se tu radi o toliko stvari da ih se čak može percipirati uzorkom ponašanja. Pokušajte biti objektivni, pa odgovorite - biste li vi, da odlučujete o tome, osobi vaše prošlosti dali oružje u ruke? S druge strane, mogu se složiti da bi kriteriji provjera trebali također biti transparentni i jasni, jer uvijek kada je uključena subjektivna procjena, ne možete izbjeći polemike zbog ljudskog faktora, no možete ih smanjiti na najmanju moguću mjeru jasnim kriterijima koje rabi.
 2. 1 bod
  Sailor1

  zaštita prava majke

  Riječ je o djetetu od 2 god...zato . Premali je , nije bio pupčanom vrpcom vezan za tatu nego za mamu . Kad malo odraste naravno da treba biti s oba roditelja .
 3. 1 bod
  atomic95

  Ročišnik

  Pa koliko uopće ima smisla da stoji online raspored ročišta iz 2015. Da ne govorim ako ste oslobođeni, ili ako je nastupila rehabilitacija, ma i bez toga. Osobni podaci, ovo ono. Ima tu. Slažem se sa G-man oko pojašnjenja, ali kod nas je sve tako kako je. Dakle, koliko vidim, neki pišu imena i prezimena optuženika, a neki ništa. Ova moja tema je otvorena jer mi nije jasno bilo zašto jedan sud ne objavljuje ročišnik. Ne radi to ni danas nakon naputka VSRH. Ne navodi ni inicijale ni nikakve podatke. A neki pišu sve. I što se tiče komunikacije sa sudom, predlažem onu papirnatu. Jer sveti prijemni štambilj vam jamči da odgovor dobiti morate. Elektronička pošta.. Ah, nema smisla dalje. Sretno i javite ishod
 4. 1 bod
  Imate njihovo rješenje s procjenom da je dijete sposobno pohađati redovan program? Ono "matirat" je zastrašivanje da odustanete od žalbe. Vi ne samo da ćete se žaliti već u žalbi navesti i ovo zastrašivanje te ih time spriječiti u "matiranju", a žalbi priložiti i rješenje iz pitanja iznad ukoliko isto postoji.
 5. 1 bod
  Ruby_Danderfluff

  stalkanje

  Vaš iskaz je dokaz: vidjeli ste određenu osobu kako sjedi i snima mobitelom satima. To je dovoljno. Ne znate tko je ta osoba, zbog toga "nepoznati počinitelj". Policija će operativnim radom na terenu već ustanoviti o kome se radi.
 6. 1 bod
  Kod poslova s posebnim uvjetima rada poslodavac je dužan budućeg radnika poslati na liječnički pregled prije zasnivanja radnog odnosa. Pri tome poslodavac mora popuniti RA-1 obrazac i naznačiti da je riječ o prethodnom pregledu, a sve kako bi ostvario povrat troškova. Poslodavac mora platiti troškove pregleda, a radnik prilikom pregleda mora zatražiti račun i napomenuti kako je potrebno popuniti dokumentaciju za ostvarenje povrata troškova poslodavcu, a kojega je moguće ostvariti od HZZO. Svakako pazite da napiše da je u pitanju "prethodni pregled", a ne "prvi" ili nešto slično tome.
Ovaj popis predvodnika je postavljen na Zagreb/GMT+02:00
×
×
 • Napravi novi...